Sevilla från insidan

SuecoPlus tar här med dig på en ny spännande utflykt. Denna gång är det dags för oxsvansar, världsutställningar och Europas äldsta kungliga palats i den andalusiska huvudstaden. Vi ska inte bege oss långt bort från Costa del Sol, men ändå… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Plan färdig för ny avsaltningsanläggning

Efter många månader av politisk dragkamp har nu en tydlig handlingsplan lagts fram för byggandet av en stor avsaltningsanläggning i Vélez-Málaga kommun. Både kommunen, Junta de Andalucía och staten har länge varit överens om behovet av en avsaltningsanläggning. Å andra… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Full fart på Costa del Sols bostadsmarknad

Alla tvivel kring utvecklingen av bostadsmarknaden är nu ur världen. Efter en ynka nedgång i antalet bostadsaffärer under årets första kvartal har de senaste månaderna visat sig vara oerhört bra. I april gjordes 3 325 bostadsaffärer på Costa del Sol.… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Momsen på olivolja tas bort i Spanien

Olivoljepriset har tredubblats sedan januari 2021, genomsnittspriset ligger i dag på runt 9 euro per liter. Detta har fått den spanska regeringen att fattat beslut om att slopa IVA (mervärdesskatt) på olivolja vid nästa regeringsmöte. För att göra detta har… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

640 nya poliser i kampen mot narkotikahandlare

Äntligen finns goda nyheter kring kampen mot narkotikahandel i Andalusien. Guardia Civil har godkänt en att öka polisstyrkan med 640 nya poliser i regionen. Även om polisenheten tidigare utökat sina styrkor vid specialinsatser handlar det nu om en rejäl ökning… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Barcelona förbjuder korttidsuthyrning till turister från 2029

Barcelona stad har för närvarande runt 10 000 bostäder registrerade för turistuthyrning. Nu avser kommunfullmäktige att sluta förnya befintliga licenser från och med november 2028, så att inga bostäder i kommunen ska ha tillstånd att hyras ut på kort tid… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.