Var hittar man Málagaprovinsens bästa glass?

(En svalkande, subjektiv och smakfull guide) I sommarvärmen är det gott med glass och det är populärt hos människor i alla åldrar och bland både lokalbefolkning och turister. Liksom i resten av världen är de mest populäraste smakerna i Spanien… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Mild start på sommaren minskar elförbrukningen med 15 procent

Meteorologerna har haft fel tidigare – nu har de haft det igen. Nästan alla meteorologer hade förutspått en mycket varm sommar på Costa del Sol, men de ritkigt varma dagarna uteblev i juni. Medeltemperaturen i provinsen i juni var inte… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Tre hotell i Benalmádena ska rivas

I 16 år har de stått och förfallit – nu ska de rivas. Efter flera års dragkamp har det nu getts godkännande för att riva de tre övergivna hotellen ”Los Tres Pintores” i Benalmádena Costa. Hotellen stängde 2008 till följd… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Så kom sommaren

En vecka efter att sommaren officiellt började den 21 juni kom sommaren till Costa del Sol. Särskilt från och med måndagen den 1 juli har vädret präglats av intensiv hetta i stora delar av Málagaprovinsen. Flera kommuner har noterat de… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Okontrollerad råttplåga i Málaga

Värmens ankomst ökar förekomsten av vissa ovälkomna skadedjur i Málaga. Ännu har inte kackerlackorna invaderat provinshuvudstaden men råttorna, som aldrig riktigt försvinner, sprider sig nu i den gamla stadsdelen. För några månader sedan tog de över delar av Thyssen-området där… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

En kinesisk park i Benalmádena

Den ska heta Gran Parque de la Amistad (den stora vänskapsparken) och förväntas bli en referens för hela den kinesiska befolkningen i Europa. Det handlar om en 24 000 m2 stor park som planeras att byggas i Benalmádena, och som beräknas kosta… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Lite spanskundervisning – På marknaden/En el mercado

Den lite tråkiga uppgiften att gå och handla kan göras till en spännande upplevelse om man i stället för att gå till den lokala matbutiken beger sig till marknaden. Säljarna är ivriga och utbudet är stort och färgerna är många. Men för att göra det riktigt roligt är det bra att kunna några spanska fraser. […]

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.