El Nacimiento del Río Mundo – Mundo-flodens källa

Källan till Río Mundo är en av de mest spektakulära i hela Spanien, och hundratals människor beger sig till platsen varje dag för att se den. Sommartid är det mycket svårt att hitta en parkeringsplats, men åker man under hösten, t ex i november, är det lättare, men även då är det många besökare. Källan […]

Rekordlånga bilköer på Costa del Sol

Det är ingen nyhet att det är enormt mycket bilar på Costa del Sol när det är sommar. Men i år är bilköerna längre än någonsin och det gäller inte bara på den hårt trafikerade kustvägen N-340. Det spanska trafikverket… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Försäljning av Málaga C.F:s säsongskort nära kollaps

Málaga Club de Fútbol har tvingats att sluta sälja säsongskort till nästa säsong. Klubben klarar helt enkelt inte med trycket av efterfrågan. Försäljningen av de nya säsongskorten började i måndags. Efter 24 timmar hade de sålt 3 500 nya säsongskort… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Åtta inlagda på sjukhus efter en brand i en turistbostad i Málaga

Allt började på grund av några oskyldiga ljus. I söndags eftermiddag mottog räddningstjänsten 112 en anmälan om en brand i ett lägenhetshus med turistbostäder på Calle Álamos i gamla stan i Málaga. Samtalet gällde att de boende på översta våningen… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Flyg Málaga–New York ökar med 280 %

Det amerikanska flygbolaget United Airlines ökar sina flygningar mellan Málaga och New York med hela 280 procent jämfört med förra året, då de lanserade direktlinjen mellan de båda städerna. Flygbolaget har också tidigarelagt starten av driftsäsongen med en månad och… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Förbered dig på hetta

Förbered dig på sommarens första riktiga hetta de kommande dagarna. Från det spanska metereologiska institutet (Aemet) meddelas nämligen att prognosen pekar på en kraftig terralvind som för med sig heta temperaturer från inlandet mot kusten. Detta innebär att temperaturen förväntas krypa uppåt betydligt… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.