Profilen: Anna Winther

Civilekonomen som följde drömmen och blev författare En kvinna mitt i livet. Man, barn och hus. Utbildad civilekonom. Företag ihop med mannen. Mycket jobb i många år. Livet i ekorrhjulet snurrar på. Känns det igen? En del fortsätter att springa så att hjulet fortsätter att snurra, andra kliver ur hjulet och söker något mer utanför […]

Utmärkt badvattenkvalitet på Costa del Sol

Prover som tagits utanför stränderna på Costa del Sol, som har analyserats med hänsyn till fekalt material (enterokocker och e-coli), visar att kvaliteten på Medelhavets vatten utmed Costa del Sol och sanden på stränderna är ”utmärkt”. Detta baserat på parametrar… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Nyheter gällande Costa del Sols framtida avsaltningsanläggning

Stegen framåt är små, men de finns. Den spanska centralregeringen bekräftar nu att det blir företaget Acuamed som kommer att ha ansvar över att utveckla, bygga och förvalta den framtida avsaltningsanläggningen i Vélez-Málaga kommun. Acuamed är ett statligt ägt företag… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Tillväxten på bostadsmarknaden bekräftas

Nästan all återkoppling från bostadsmarknaden är positiv. Det senaste beskedet kommer från entreprenören Taylor Wimpey, som har varit verksam på Costa del Sol i flera decennier. ”Vi har registrerat en ökning av efterfrågan på 5 procent under första halvåret jämfört… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Festival på Costa del Sol lockar 75 000 fans

Runt 75 000 musikfestivalbesökare tillbringade helgen på stranden Poniente i Torre del Mar på östra Costa del Sol. Den årliga Weekend Beach Festivalen, som i år hölls 4–6 juli, firades för den nionde gången. Veteranerna från det svenska rockbandet Europe… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Tvist i Puerto Banús – Lamborghinis mot uteserveringar

En tvist pågår på en av de mest exklusiva platserna i Spanien – Puerto Banús, i Marbella. Konflikten gäller användandet av en landremsa vid kajerna, ett offentligt område som tilldelats av Junta de Andalucía genom hamnmyndigheten (APPA). Bar- och restaurangägarna,… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.