Málaga C.F. tillbaka på jobbet

Sommarlovet har varit kort för spelartruppen i Málaga C.F., som i början av veckan samlades för säsongens första träning. Det har bara gått några veckor sedan laget säkrade uppflyttning till den spanska 2:a divisionen, och den nya säsongen börjar redan… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Slut med hästdroskor på Costa del Sol?

Det har länge varit temat för debatt. Nu har tillslut ett beslut fattats. Från år 2035 kommer det definitivt vara över med häst och vagn i Málaga stad. ”i dag finns det fortfarande 25 hästdroskor i staden som 2015 fick… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Menú del Día

Francisco Franco blir i Spanien ihågkommen med fruktan. Men trots det njuts fortfarande flera av diktatorns implementeringar efter mer än 40 år efter hans död. En av dem är Menú del Día. Franco var hatad av många och älskad av… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Balkong på bostadshus i Fuengirola kollapsar

Strax före kl. 07.00 på måndagsmorgonen vaknade hela kvarteret vid Calle San Salvador i stadsdelen El Boquetillo i Fuengirola av ett kraftigt brak. Det visade sig att en balkong som löpte längs med hela fasaden på ett hus hade rasat… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

28 % färre bostadsaffärer i maj

Om april var den bästa månaden mätt i antalet bostadsaffärer i Málaga sedan 2007, med 3 325 fastighetstransaktioner – en ökning på 36,3 procent jämfört med samma månad 2023, var maj det motsatta med bara 2 584 registrerade bostadsförsäljningar, eller… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Hälsa: När resväskan ska packas för semester

Jag har just gjort ett jättemisstag och lovar mig själv att aldrig göra om det. Det tog nämligen onödigt mycket på min hälsa. Kanske hade jag kunnat undvika att bli sjuk eller i alla fall mildrat det lite? Det skedde i juni när jag skulle åka till Danmark i bara fem dagar. Innan jag reste […]

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.