Vad hände med startup-nationen?

Det var en man med stora ambitioner och stora ord som invigdes som statsminister för fem år sedan. Som något av det första han gjorde åkte han, Pedro Sánchez, på en större turné till några av landets företag – stora… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Araberna sätter omsättningsrekord i Marbella

De kommer från Kuwait, Saudiarabien, Qatar och Förenade Arabemiraten – och de spenderar typiskt mellan 1 000 och 1 500 euro per dag under sin semester. Arabernas köpkraft sätter ses även i stadsbilden i Marbella i år. Detta gäller särskilt… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Nya bostadslån på Costa del Sol oroar myndigheterna

För att undvika en ny finanskris skärptes bankerna sina lånekrav betydligt för 15 år sedan, och det gällde inte minst för bostadslån. Det spanska bostadsministeriet påpekar nu att flera banker börjat lätta på kraven, vilket inte minst gäller i Málagaprovinsen,… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Endast vart femte gift par har gift sig kyrkligt

Spanjorerna gifter sig gärna – men helst inte i kyrkan. De senaste siffrorna från det spanska statistiska institutet (INE) vittnar om en starkt förändrad trend på Costa del Sol. För snart 30 år sedan (1995) gifte sig sju av tio… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

De flesta ser avsaltningsanläggningar som den bästa lösningen på torkan

Málagaprovinsens invånare anser att byggandet av fler avsaltningsanläggningar är det bästa alternativet för att skapa mer färskvatten och bekämpa torkan i provinsen. Detta framgår av en undersökning som Fundación MADECA har gjort – en organisation som ligger under Málagas provinsstyrelse,… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Nu kommer sommarens varmaste dagar

Om några dagar väntas sommarens varmaste temperaturer i Málagaprovinsen. Flera orter på Costa del Sol förväntas att notera temperaturer på runt 40 grader, medan temperaturen i inlandet kan nå så högt som 45 grader. Det är terralvinden som nu får… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.