Det konsumeras kokain som aldrig förr

Konsumtionen av kokain i Málagaprovinsen har ökat med 41 procent de senaste 5 åren. Detta konstateras i en ny rapport som den spanska nationalpolisen och sjukvården har sammanställt. ”Under de senaste åren har det kommit in mer kokain än någonsin… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Osäkerhet kring stort affärsprojekt

För 13 år sedan presenterades det som ett av Málagaprovinsens största affärsprojekt. Nu är det tveksamt om det blir något alls. De två stora företagen och de privata investerarna bakom en ny företagspark håller på att tappa tålamodet. På ett… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Totalstopp på A7 pga. stor trafikolycka

Tidigt på onsdagsmorgonen, kl. 04.40, skedde en olycka med flera bilar inblandade på väg A-7 vid kilometer 1017, i höjd med Fuengirola, i riktning mot Marbella. Olyckan orsakades av ett fordon som körde i motsatt färdriktning och orsakade en kollision… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Påminnelse om att behålla svenskt medborgarskap för utlandsfödda

Svenska medborgare som är födda och fortsatt bosatta utomlands riskerar att förlora sitt svenska medborgarskap när de fyller 22 år. För att detta ska undvikas måste den enskilde ansöka om att få behålla medborgarskapet. Detta ska göras efter 18-årsdagen, men… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Olivolja går mot normala priser

Förra året sjönk konsumtionen av olivolja i Spanien med mer än 20 procent efter att priserna för det ”flytande guldet” dubblades. Detta beror mest på obalansen mellan den höga efterfrågan och det lilla utbudet på grund av dålig skörd, på… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Spanska efternamnen

“Hola”, säger du till din granne och så vill du gärna tilltala denne vid namn, men du har ännu inte blivit ”du” med hen, så du vill gärna använda efternamnet. Men vad heter egentligen han eller hon i efternamn? Du… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Svenska ungdomar riskerar att fastna i spelmissbruk

SvenskaSpelsajter värnar om ansvarsfullt spelande. Allt fler svenska ungdomar testar på att spela på nätet. En undersökning som utförts av Lunds universitet visar att var femte 17-åring har ägnat sig åt betting på sport. Av dem hade även 15 procent spelat på casino online. Tyvärr visar undersökningen också att flera av de unga som spelat […]

Hyra semesterbostad inom kustens gyllene triangel 30 % dyrare

Lyx är ”inne”. Vd:n för lyxuthyrningsföretaget Pure Living Properties, Javier Nieto, bekräftar till pressen att antal bokningar hos dem av denna typ av boende inom den så kallade gyllene triangeln på Costa del Sol har ökat med 30 procent de… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.