Slut på busstrejken i Fuengirola

Den över fyra månader långa strejken bland busschaufförerna av stadsbussarna i Fuengirola är nu slut. Parterna i konflikten, företaget UTE Urbano de Fuengirola och personalen (representerad av den fackliga organisationen Libre por Transporte), har nått en överenskommelse. Fackets sekreterare, José María… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Marbella satsar stort på cybersäkerhet

Det kom som en chock för alla kommuner på Costa del Sol när Benalmádena för några månader sedan drabbades av en cyberattack utan dess like. Kommunens tekniker reagerade i tid, men attacken var mycket nära att förstöra data från stora… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Taxikonflikten trappas upp

Málaga flygplats har länge haft problem med svarttaxis, och nu tar taxichaufförerna saken i egna händer. Således har många av Málagas taxichaufförer bildat en grupp som heter Infotaxa AGP. ”På fritiden övervakar taxichaufförerna ankomsthallen och kön vid vår hållplats i… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Enda chiringuiton i Málaga med sardinspett för 2 €

Beroende på vilken strandbar man går till kan ett spett grillade sardiner på Costa del Sol kosta mellan 6 och 12 euro, eller kanske mer. Det finns dock ett ställe på kusten som har hållit priset på sina spett på… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Missa inte dessa gastronomifester i Málaga i september

September är lika med gastronomimånad i Málagaprovinsen med en fest i gastronomins tecken varje helg, för att hedra lokal mat och dryck. I följande urval av festligheter kan man prova säsongsbetonade produkter och uppleva det lokala folklivet.  3–8 september –… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Bueno, ditt nya bankalternativ i Spanien

Många drömmer om att ha en semesterbostad i solen, och en del väljer också att flytta till varmare breddgrader. Men att bo utomlands innebär andra utmaningar än dem som man möter i Skandinavien, som t ex språk, kultur och servicenivå. Vi har själva upplevt dessa utmaningar och 2020 bestämde vi oss för att utmana spanska […]

Hur mycket är vi beredda att betala för turismen?

Det var en av de största manifestationerna någonsin på Costa del Sol – om inte den största. Över 15 000 personer marscherade genom Málagas gator en lugn lördagsmorgon för att uttrycka sitt missnöje över dagens alla många turistbostäder. Protesten fick gehör i stora delar av Europa och spreds i många medier som en protest mot turister. […]

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.