Nya avfallsskatter för semesterbostäder

De som hyr ut semesterbostäder måste nu förbereda sig på ett antal nya kommunala skatter. Till att börja med gäller det en ny avfallsskatt, som just nu införs i Fuengirola. Skatten gäller bara ägarna till de 3 500 semesterbostäder som… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Nya arbetslöshetssiffror: fortsatt god sysselsättning på Costa del Sol

Mot alla odds har arbetslösheten på Costa del Sol inte ökat i slutet av augusti, när sommarhögsäsongen nu lider mot sitt slut. De senaste siffrorna från arbetsmarknadsministeriet visar i runda tal att 734 000 personer i Málagaprovinsen har jobb medan… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Varning för paketbedrägeri i Spanien

Användare av onlineshoppingsidor som Amazon, Temu, Aliexpress och Shein varnas nu för ett bedrägeri kallat ”borstning”, som går ut på att mottagaren tar emot obeställda paket. Bedrägerit går till så att bedragarna skapar en falsk profil på plattformar som Amazon,… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Málagas vattenreservoarer under 20 %

Málagaprovinsen befinner sig fortfarande i en situation med extrem torka. I början av september hade provinsens vattenreservoarer totalt under 20 procent av full kapacitet, vilket är en nästan lika allvarlig situation som innan regnet föll i mars, eller för 1… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Rekordhöga havstemperaturer på Andalusiens kust

Medelhavstemperaturen ökar stadigt längs den andalusiska kusten. Naturreservatet Cabo de Gata i Almería, som är referenspunkten för mätningar av havstemperaturer på den andalusiska medelhavskusten, har under sommaren noterat 28,6 grader. Mätningen gjordes kl. 01.00 den 21 augusti, och överträffar alla… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Profil: Elliot & Peter Carnello

– son och far tar padel ut i världen Paret Carnello – Mona och Peter – har fått stor kritik i Sverige för att uppfostra sina söner till elittennisspelare. De har medverkat i Skavlan där de har berättat om bland annat de stora ekonomiska investeringarna i sönernas träning och ett liv med resor till världens […]

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.