Fyra nya fall av apkoppor

Infektionssjukdomen Mpox – även kallad apkoppor – fortsätter att spridas i Málagaprovinsen liksom även i övriga Andalusien. Denna veckan har sjukvården registrerat fyra nya fall av den fruktade sjukdomen. Det betyder att 83 patienter i Andalusien i dag lider av… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Stor flygshow i Torre del Mar

I helgen blir det en stor föreställning med flygplan och flygshow i Torre del Mar. Nu på söndag kl. 11.45 är det dags för en av årets största flygföreställningar på spansk mark. Det är försvarets bästa piloter och flygplan som… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Rekordmånga organtransplantationer i Andalusien

Andalusiska sjukhus har registrerat rekordmånga organtransplantationer. Inte färre än 600 transplantationer gjordes under årets första sex månader, varav 14 som fick nya organ var barn. Det handlar om 359 njurtransplantationer, 154 levertransplantationer, 58 lungtransplantationer, 22 hjärttransplantationer och sju pankreastransplantationer. Detta… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Statister sökes till westernfilm som spelas in i Andalusien

Har du alltid drömt om att vara en del av inspelningen av en riktig westernfilm, då har du nu chansen. Den andalusiska provinsen Almería är känd som inspelningsplats för filmer, särskilt västernfilmer, och måndagen den 9 september sker en casting… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Bli värdfamilj åt afrikanska barn som genomgår medicinska behandlingar

Välgörenhetsstiftelsen Tierra de Hombres söker familjer i Málaga och Córdoba som kan ta emot afrikanska barn som kommer till Spanien för livsviktig medicinsk behandling. Dessa barn, som möter svåra hälso- och ekonomiska begränsningar i sina hemländer, förs till Spanien för… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Kärt återseende i Svenska kyrkan Costa del Sol

Den 1 september återvänder Maria Thorsson till Svenska kyrkan Costa del Sol. Här har hon tidigare arbetat som komminister och nu ska hon tjänstgöra som församlingsherde. En Sueco har fått en pratstund med henne inför den nya tjänsten. Hej Maria och välkommen tillbaka! Du har varit både komminister och gästande kyrkoherde i kyrkan i Fuengirola […]

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.