Vem är det som startar skogsbränder i Spanien?

Enligt ministeriet för ekologisk omställning finns det fem orsaker till bränder: naturliga orsaker (som t ex blixtnedslag), olycka, vårdslöshet, med flit anlagd och obestämda orsaker. Skogsbränder lämnar inte bara efter sig ödemark av aska, brända och skadade vilda djur och… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

En smak av salt

Salt har använts i matlagning i tusentals år, både som ett konserveringsmedel och som smaksättare. Salt är dessutom ett viktigt kosttillskott, för om vårt intag av salt är för litet så dör vi, men å andra sidan, om vi får… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Fläktande solfjädrar

Använder du solfjäder i sommarvärmen? Är du en av dem som fläktar häftigt med den, kanske du har till vana att vila den i handen eller döljer du ansiktet med den? Solfjädern, som blivit en symbol ihop med flamenco, har… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Spanska tryfflar

De runda, svarta svamparna kan hittas i bergen i stora delar av Medelhavsområdet. De växer vid foten av ekträd, som svamparna har symbiotisk samverkan med. Tryfflarna växer mellan 15 till 30 centimeter under jorden och för att hitta dem använder… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Recept från tapasbaren

Stora, vackra räkor står högst upp på menyn i den här versionen av tapasbaren. Även om de ser ut som små konstverk behöver de bara vändas i en smet och stekas i olja. Tumbet är en grönsaksgryta som nästan kan… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Asociación Hispano Nordica – AHN

AHN i startgroparna för hösten 2024. Nu ligger AHN i startgroparna för en ny höstsäsong, med start 17 september. 2024 har under våren varit en succé med antal aktiviteter, med tacksamhet till medlemmarnas engagemang och intresse. Utan alla frivilliga krafter så hade inte AHN blivit vad det är i dag. AHN ser nu fram emot […]

Golf i Solens sommarträff

Två magiska dagar på en bana i toppskick med rolig layout. Söndagens Pristagare Herr 1 Dan Carlsen 37 p 2 Carl-Gustav Andersson 36 p 3 Roy Eriksson 35 p.Damer 1 Carina Ulander 38 p 2 Elena Eriksson 35 p.Närmast hål Eva Schöllin Måndagens pristagare Herr 1 Joakim Lagerkvist 34 p, 2 Thomas Jacobsson 32 p, […]

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.