Dabiz Muñoz öppnar på Málagas flygplats

Han har blivit nominerad till världens bästa kick inte färre än tre gånger och hans restaurang ”Diverxo” i Madrid har fått lika många Michelinstjärnor. Men den spanska mästerkocken har dock inte bara smak för fin och avancerad matlagning. Han sysselsätter… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Ny nattbuss mellan Rincón de la Victoria och Málaga

Trafikproblemen mellan Rincón de la Victoria och Málaga bara ökar. Under rusningstid är det inte ovanligt att bilköerna sträcker sig flera kilometer långa och efter klockan 23 upphör all kollektivtrafik att rulla. Det ultimata skulle vara en förlängning av tåg-… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Nya årliga bottennivåer på bränslepriser

Priset på bränsle i Spanien har sjunkit ytterligare den senaste veckan och dieselpriset är nu rekordlågt för 2024, med 1,424 euro per liter. Bensinpriset ligger på samma nivå som i februari och kostar 1,437 euro per liter. Siffrorna kommer från… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Historisk brist på olivoljelager

De spanska bönderna varnar för en historisk brist på lager av extra jungfru-olivolja. Inga lager i kooperativ eller i medelstora och stora butiker – så kommer sektorn för extra jungfruolja i Spanien att möta den sista delen av september enligt… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Äldsta verksamheten på Calle Larios stänger

Shoppinggatan Calle Larios i Málaga är på väg att förlora en av de äldsta företagen som finns kvar på gatan. Det handlar om konditoriet Lepanto, som öppnade upp sin verksamhet där redan 1983, och som har kommit att bli ett… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

El Camino – Den personliga utvecklingsresan

Sedan medeltiden har aposteln Jakobs jordiska kvarlevor lockat miljontals pilgrimer från världens alla hörn till Santiago de Compostela i Galicien. Varje år ger tusentals människor sig ut på hela eller delar av den 900 kilometer långa Caminon, drivna av religiösa, spirituella eller äventyrslystna motiv. En resa som för många blir början på ett nytt liv. […]

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.