Flera klagomål på turistlägenheterna

Det råder nu återigen uppståndelse kring turistlägenheter, men denna gång från nytt håll. Nu kommer klagomålen från villaägarföreningen i det nybyggda bostadskomplexet ”Azahar” i kvarteren Playamar, mellan Málaga och Torremolinos. Azahar är ett exklusivt bostadskomplex med flera hundra lägenheter med… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Det saknas laddstationer på Costa del Sol

Försäljningen av elbilar går inte som förväntat i Spanien, något som särskilt gäller på Costa del Sol. Som orsak pekar konsumenterna på de höga priserna på elbilar och bristen på laddstationer. Egentligen är det bara i Málaga och Marbella som… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Kvalitetsturismen i gamla stan i Marbella minskar

Handlarna i gamla stan i Marbellas har noterat en minskning av kvalitetsturism i stadsdelen under sommaren. Den generella minskningen i omsättningen bland butikerna i den gamla stadsdelen har legat på mellan 5 och 10 procent, medan omsättningen i dyrare butiker… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Borgmästare ber om hjälp mot narkotikasmuggling

Medan Cádizprovinsen rapporterar om en minskning av beslagtagna transporter av hasch och kokain, har lossningen av de ultrasnabba smugglarbåtarna i stället förflyttats till bland annat provinserna Huelva och Málaga – särskilt till Axarquía öster om Málaga stad. Distriktet Axarquía har… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

83 % plast i havet på Costa del Sol

Plastavfall fortsätter att vara ett stort problemen för strandmiljön på Costa del Sol. Under sommaren har kommunerna på västra Costa del Sol haft båtar i drift för att rensa vattnet utanför stränderna. Nu visar resultat från högsäsongen att båtarna har… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Veras veranda – Smarriga lakritskakor

Oavsett vilken kaka jag bakar tycker jag att den är god…men, de här småkakorna är utan tvekan några av mina favoriter! Jag älskar de här krispiga småkakorna och det annorlunda men goda inslaget av tranbär, som ger kakorna både mer smak och struktur. När man tar en tugga känner man först inte lakritssmaken, men den […]

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.