Hur mycket tjänar utlänningar i Spanien?

Trots att Spanien har Europas högsta ungdomsarbetslöshet och en relativt låg genomsnittslön i förhållande till EU som helhet, är Spanien fortfarande ett attraktivt land bland utlänningar att söka sig till för att jobba. Klimatet, maten, livsstilen och de mer överkomliga… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Besök en av Andalusiens gömda jungfrustränder innan det är försent

Sommaren är ännu inte över, åtminstone inte här i Andalusien. Faktum är att stränderna är bättre nu än mitt på sommaren. Den spanska industrisemestern är över, barnen har återvänt till skolan och med de lite svalare temperaturerna har också många… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Ceuta – en omstridd pärla mellan hav och kontinenter

Här är e gåta: Var på jorden kan man stå på en plats och se två världshav, två kontinenter, tre nationer och tre kungadömen?Svar: Ceuta. Detta kommer kanske oväntat för dem som inte varit i denna sydspanska stad, som faktiskt… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Från tapasbaren

Sobrasada är en korv som främst produceras på Mallorca. Den innehåller fläskkött och stora mängder paprikapulver, vilket ger den en fin färg. Den finns i en fast variant som kan skivas och serveras med honung, eller i en mjukare variant… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

En god kopp kaffe

– världens mest populära dryck. Över en tredjedel av världens befolkning är överens om att en god kopp kaffe är något av det bästa som finns. Från de gamla arabiska kaffehusen till dagens trendiga kaféer har kaffe varit en viktig… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Barcelona – en metropol på gott och ont

Jag har alltid trott att Barcelona var en av de bästa storstäderna på jorden. Detta antagande har jag grundat på faktorer som stadens vackra läge vid havet, dess fantastiska kulinariska traditioner, dess tusenåriga historia och inte minst på grund av Barcelonas enastående arkitektoniska pärlor designade av Antoni Gaudí, som jag inte tvekar kring att kalla […]

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.