Kvinna från Marbella ansvarig för Kamala Harris cybersäkerhet

På bara några dagar har hon fått publicitet över hela världen. Soledad Antelada från Marbella har utsetts som ansvarig för cybersäkerhet kring presidentkandidaten Kamala Harris valkampanj inför det amerikanska presidentvalet. ”Det är en enorm utmaning, både professionellt och privat, som… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Mental ohälsa håller på att bli en ny folksjukdom

Allt fler spanjorer lider av mental ohälsa – även på Costa del Sol. De senaste siffrorna från Seguridad Social visar att drygt 600 000 personer var sjukskrivna under 2023 på grund av ångest, depression eller stress. De psykiska problemen drabbar… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Hästarnas dag firas 21 september

Fuengirola ’A Caballo’ är en mycket populär och festlig dag då allt fokus riktas på hästar. Det mesta av evenemanget centreras till Plaza de la Constitución och runt Plaza Reyes Católicos samt Calle Condes de San Isidro. Mellan kl. 11.00… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

27 % dyrare att hyra bostad än att betala bolån

Att hyra en bostad med två sovrum i Spanien är för närvarande dyrare per månad än amorteringen på ett bolån om man skulle köpa samma bostad. I en helt färsk undersökning från fastighetsplattformen Idealista visas det att det är 27… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Levande musik och gratis sardiner i Marbella

Torsdagen den 19 september delas det ut 1 700 kilo grillade sardiner på fyra stränder i Marbella kommun. Det är ett firande med mottot Hyllning till turismen och kommunen och den traditionella skaldjursrätten börjar serveras kl. 20 00. Tillsammans med… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Livet som en gåva

Jag sitter just nu här och det är en av mina första dagar i mitt nya hem. Ramarna har blivit aningen mindre, men de är mycket vackra, och precis utanför fönstret ser jag ett magnifikt landskap. En föränderlig tid med nya utmaningar Det har varit en tid fylld med förändring och många nya saker. Jag […]

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.