Lågt skattetryck i Andalusien

Det är billigt att bo på Costa del Sol – i alla fall skattemässigt. En ny rapport från det internationella forsknings- och skatteinstitutet Tax Foundation visar att Andalusien i dag har det tredje lägsta skattetrycket i Spanien. ”När man för… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Oro hos turistrådet över de höga priserna

Det har varit – och fortsätter att vara – ett fantastiskt år för turismen på Costa del Sol. Turistrådets ordförande i Málaga, Francisco Salad, tvekar inte att kalla 2024 för ”det bästa året någonsin”, men även han är bekymrad över… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Dags för konstdagar i den vita byn Frigiliana

Nu är det dags för årets upplaga av de mycket uppskattade konstdagarna i Frigiliana, den vackra vita byn bara 14 minuters bilresa norr om Nerja. Evenemanget, Ruta del Arte Frigiliana, hålls i år för den åttonde gången och inte färre… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Teba firar ostfestival i helgen

I byn Teba, cirka en timmes bilfärd nordväst om Málaga stad, firas det i helgen ostfestival med spanska hantverksostar. Det är alltså dags för Feria del Queso Artesano de Teba, där besökare kan smaka på några av de bästa ostarna… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Bara 16,27 procents kapacitet i Málagas vattenreservoarer

I Málagaprovinsen avslutades det hydrologiska året 2023–2024 måndagen den 30 september med en total kapacitet på 16,27 procent i provinsens sju vattenreservoarer. Enligt siffror från vattenverket Hidrosur finns det i dagsläget totalt 99,50 kubikhektometer vatten i reservoarerna, jämfört med de… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

PropEye fastighetsadministration?

Varför ska du välja PropEye fastighetsadministration? PropEye grundades på Costa del Sol för nästan ett årtionde sedan. Konceptet bakom PropEye är att hjälpa de många utlänningar som har semesterbostäder på kusten genom att erbjuda en säker och pålitlig administrationstjänst. Detta är en tjänst som inkluderar övervakning av bostaden när du som ägare själv inte är […]

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.