Bra skörd för Málagaprovinsens bodegor

Kvantiteten är fortfarande blygsam men kvaliteten på årets skörd för Málagaprovinsens bodegor får ett uppsving i rätt riktning. ”Vi är väldigt positiva. Nåväl, det har inte regnat så mycket i år men å andra sidan har det regnat vid exakt… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Trafikkrisen ska lösas med samåkning

Det spanska trafikverket (DGT) uppmuntrar nu bilister till samåkning för att få bukt med de stora trafikstörningarna vid större städer, särskilt vid infartsleder under rusningstid, samtidigt som genomsnittet visar att det i dag bara sitter en person i 80 procent… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Invånare i Málagaprovinsen sparar mer

Det sparas som aldrig förr. Det privata sparandet på bankerna på Costa del Sol uppgår till exakt 35 669 miljoner euro. Det är 5,8 procent mer än för bara ett år sedan, och en ökning med hela 43,5 procent sedan… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Málagas mest prisvärda strandkommun – hus för 68 000 euro

De flesta bostadsköpare på Costa del Sol vill hitta något så nära havet som möjligt, men i allmänhet är det bara de med störst ekonomisk kapacitet som har råd att bo precis vid strandkanten. Bostadsportalen Idealista rekommenderar köpare med en… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

65 % av Málagas nybyggda bostäder redan sålda

I Málaga stad finns det för närvarande 125 nybyggnationer på marknaden, inklusive projekt som håller på att byggas och projekt som redan är färdigbyggda men där det fortfarande finns bostäder till salu. De nya projekten omfattar totalt 4 875 bostäder… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Asociación Hispano Nordica – AHN

AHN – full fart hösten 2024 Den 17 september öppnade AHN upp sina lokaler i centrala Fuengirola för säsongen, där man har reception och möjligheter att fika, ta en macka, kaffe, öl eller andra drycker till mycket fördelaktiga priser. Man har öppet 12–15 tisdagar och fredagar, man planerar även att ha öppet på torsdagar. Tv:n […]

Golf i Solen

Nu är det dags. Nu kör vi i gång med höstsäsongen 2024! När dessa rader går i tryck är vi redan igång med höstsäsongen i Spanien. Naturligtvis börjar vi på Santana, som ju är vår hemmabana. Hösten har som alltid ett digert program för våra medlemmar. Denna säsong kommer vi att anordna tävlingar på 18 […]

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.