Nytt samarbete mellan Fuengirola och Benalmádena

Det är ingen vacker syn. Flodfåran som markerar kommungränsen mellan Fuengirola och Benalmádena, som har lidit av bristande underhåll i flera årtionden på grund av bristande kommunikation mellan de två kommunerna. Detta är nu ett minner blott, för nu har… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Oro för årets influensavirus

Den spanska sjukvården befarar att årets våg av influensa kommer att bli särskilt allvarlig. Först denna vecka har myndigheterna gått ut med en tydlig uppmaning till alla äldre och invånare med svagt immunförsvar att vaccinera sig. Sjukvårdens uppgifter visar nämligen… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Norwegian flyger till 12 nordiska destinationer från Málaga i vinter

Flygbolaget Norwegian har meddelat sina flygningar mellan Málaga och sina destinationer i Norden under vinterns lågsäsong, som börjar den sista helgen i oktober.Under de kommande kalla månaderna kommer Norwegian således att erbjuda totalt 240 000 flygstolar med direktflyg från Málaga… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Ställer vi om klockan för sista gången?

I slutet av oktober är det i Málaga – liksom resten av landet – dags att ställa om klockan från sommartid till vintertid, eller normal tid (hora estándar). I år sker tidsändringen natten mellan lördagen den 26 oktober och söndagen… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Översvämningar och skyfall, men vattnet minskar i reservoarerna

Resterna av orkanen Leslie drabbade Málagaprovinsen på tisdagskvällen med intensiva skyfall. Från Setenil de las Bodegas rapporterades det om översvämningar, medan inlandsbyarna Pujerra och Jubrique fick 105 respektive 79 l/m2 på 24 timmar. På Costa del Sol registrerade regnmätaren i… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Veras Veranda: Ugnsgräddade donuts

De här donutsarna gräddas i ugn i stället för att friteras i olja. Det gör att de inte blir så flottiga, men det gör också att de blir torra snabbare, så det bästa är helt enkelt att äta upp dem på en gång. När jag bakar dessa använder jag en donutform i silikon, men man […]

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.