Direct Telecom fokuserar på den skandinaviska marknaden

Direct Telecom fokuserar på den skandinaviska marknaden

Direct Telecom, etablerades under 1994, startade med målsättningen att erbjuda tjänster inom telekommunikation för utlänningar i Spanien. Direct Telecom erbjuder i dag ett brett utbud av förmåner, där de viktigaste är fast telefonlinje, mobiltelefoni och internet till konkurrenskraftiga priser. Alla förmåner är anpassade för en utländsk publik i Spanien och kan därmed erbjuda kunderna den mest optimala servicen.

Direct Telecoms huvudkontor ligger på Teneriffa på Kanarieöarna, men trots huvudkontorets placering fokuserar firman på den utländska marknaden på Costa del Sol och har nyligen öppnat ett nytt kontor på Avenida de Las Palmeras i Benalmádena Costa, där kunderna kan betjänas direkt.

För att hela tiden kunna följa skandinavernas behov och önskemål, lägger man hos Direct Telecom ett stort arbete på att hålla sig ajour med vad som händer bland skandinaverna på Costa del Sol. För att kunna uppnå detta deltar Direct Telecom i olika skandinaviska arrangemang på kusten samt ingår i de samarbeten som är nödvändiga för att bäst vägleda och serva den skandinaviska publiken.
För mer information om priser och erbjudanden se Direct Telecoms hemsida www.direct-telecom.es.

Av Direct Telecom

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.