Siesta Real Estate erbjuder sina kunder närhet och fantastisk service

Siesta Real Estate erbjuder sina kunder närhet och fantastisk service

 REF7490
 
Närhet, avslappnat och hela servicepaketet. Det är nyckelord som beskriver vad Siesta Real Estate erbjuder de kunder som funderar på att köpa bostad på Costa del Sol.Det ska vara en behaglig upplevelse att köpa bostad på Costa del Sol. Atmosfären ska vara avslappnad och servicen personlig och närvarande, och köparna ska känna sig välkomna när de besöker Siesta Real Estates kontor i Centro Plaza i Marbella. Tillgången till bostadsmarknaden är helt annorlunda än man sett tidigare, berättar ägaren av mäklarfirman, Morten Remo.

”Jag hoppas att jag kan förändra kulturen inom vilken det idag bara handlar om att fastighetsmäklaren ska sälja en bostad och sedan gå vidare till nästa kund”, säger han.
Några av de saker som Siesta Real Estate gör för att erbjuda extra bra service är bl.a. att man på ett av kontoren i Marbella har inrett en så kallad ”Property Lounge”, var köparen kan få sig en kopp kaffe eller ett glas vin medan denne tittar på bostäder i antingen iPaden eller på en storbildsskärm, i en avslappnad och behaglig miljö.
”När man letar efter bostad upplever kunderna en helt annorlunda kultur hos Siesta Real Estate. Vi strävar efter att ge en service som man inte får på många andra platser”, säger Morten Remo och ger ett exempel:
”Har man köpt en bostad och någonting i den inte fungerar kanske man har svårt att hitta en hantverkare och då har vi eget folk som rycker ut så snabbt som möjligt. Och det ingår i den service som vi erbjuder när man köper en bostad genom oss.”
 
Inredningsdesign
Siesta Real Estate har även sin egen designstudio med fokus på inredning. När man har köpt en bostad får man automatiskt tillgång till avdelningen för inredningsdesign, varifrån man kan få inspiration, renoveringstips eller rådgivning om ett nytt kök.
”Hela servicepaketet har varit inplanerat i Siesta Real Estate sedan vi började för tre år sedan och under de sista två åren har det tagit fart på allvar med de nya delarna. Vi kommer nu att göra allt vi kan för att följa med i tiden samt för att utvecklas med den”, säger Morten Remo och berättar vidare att det är många som är positivt inställda till de nya tjänsterna.
”Kunderna är riktigt nöjda med att vi finns precis runt knuten och att de alltid kan komma in till oss på kontoret för att prata lite, dricka en läsk, läsa tidningar eller använda vårt internet. Och det gäller även för dem som köpt bostad för oss för länge sedan. Det är bara att titta in.”
Morten Remo uttrycker även en önskan om att kunderna kan se att de får lite mer närhet för sina pengar när de köpt bostad.
”Jag skulle vilja att man upplever Siesta Real Estate som mer än bara en fastighetsmäklare. Det ska nästan vara som att vara en del av en ’familj’. Att köpa en bostad/semesterbostad är ett stort ekonomiskt beslut och det handlar om trovärdighet och tillit. Det ska skötas professionellt och diskret samt kryddas med en service som är mer än det vanliga.”
Ring till Siesta Real Estate på: 952 90 87 05 eller besök deras hemsida: www.siesta-realestate.com.
Av Kasper Ellesøe

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.