Trygghet och service hela vägen hos Alamo Costa del Sol

Trygghet och service hela vägen hos Alamo Costa del Sol

alamo
 
Alamo Costa del Sol S.L. är ingen nyhet. Namnet klingar bekant och många kan dra på smilbanden när de påminns om vilket bra bemötande de fick samt den utmärkta servicen som de erhöll från början till slut i sin bostadsköpeprocess. ”Från början till slut” är här ett uttryck med modifikation. Början är ju alltid början – den stund när kunden kommer i kontakt med mäklaren och slut – här kommer det speciella med denna mäklarbyrå – slutet är långt ifrån det vanliga slutet: att skriva köpekontrakt och få nycklarna i hand och sedan viss efterkontakt såsom hjälp med kontakter till t ex hantverkare. Hos Alamo Costa del Sol är produkten bredare än så. Det är nämligen så att denna mäklarbyrå har ett systerbolag som heter Alamo Design S.L. som hjälper till med allt från helrenoveringar och mindre ombyggnationer, stora som små, till inredningsdesign av hela bostaden, ett enstaka rum eller på idéplan.
 
Bakgrund och det där lilla extra
Alamo Costa del Sol startades för fem år sedan och har sedan dess sett en mycket positiv utveckling.
”En del skakade på huvudet och andra tyckte att det var helt rätt när Alamo Costa del Sol startades mitt i krisen, men vi visste att det var rätt tid för en mäklarbyrå – att starta när marknaden är i botten och vara med när allting börjar igen. Och det har visat sig att vi gjorde rätt”, berättar Sven Källström, som tillsammans med sin fru Gunilla Nordquist är grundarna av Alamo Costa del Sol.
 
”Först var det jag som startade det”, rättar Gunilla och fortsätter: ”Sven hade åtaganden i Fair Media International AB, som han var med och startade (Fair Media International AB arrangerar fastighetsmässorna Köpa hus utomlands och under de första sju åren var Sven med och byggde upp det till ett av Europas största företag inom branschen. reds. anm.), men så sålde han sitt delägarskap och vi kunde arbeta tillsammans”.
”Och det är fortfarande min dröm – att vi ska arbeta tillsammans som mäklare”, skrattar Sven och ler mot Gunilla innan han tillägger: ”Gunilla har ju arbetat med design så det kom naturligt att hon började arbeta fram en produkt med vilken kunderna kan färdigställa sin nya bostad så att den blir precis som de vill ha dem, med Gunillas hjälpande hand och hennes professionella öga. Många gånger följer hon också med vid första visningen för att redan i det skedet vara behjälplig med att lyfta fram de olika möjligheter som bostaden har.”
 
Nya lokaler
Alamo Costa del Sol, tillsammans med Alamo Design, ligger idag i nya, renoverade, ljusa lokaler, som invigdes i september, bara ca 100 meter norrut från tågstationen i Fuengirola.
Här hälsar Sven och Gunilla med sitt team av erfarna mäklare alla köplystna kunder välkomna. Alamo Costa del Sol efterfrågar och listar också egna objekt, samt har förutom dessa även tillgång till stora objektdatabaser med täckningsområde är från Málaga i öster till Estepona i väster. De fokuserar på de skandinaviska kunderna och erbjuder trygghet med en mäklarkultur som skandinaver känner till, med full service på både svenska och norska.
 
Stort engagemang
Hos Alamo Costa del Sol genomsyras verksamheten av engagemang och genuint intresserade för att möta och förstå varje enskild kunds önskemål och behov. Bra service är en självklarhet liksom information, inlevelse och upplevelse, utan någon stress.
 
Alamo Costa del Sol finns alltid nära kunden, är alltid en axel att luta sig mot, en hand att hålla i och är aldrig längre bort än ett telefonsamtal eller ett besök på kontoret.
 
Alamo Costa del Sol S.L. – Edificio Fortuna, C/ Córdoba 37, Local 5, Fuengirola
Tel. 952 46 95 19 Mobil: 609 150 999 – E-mail: info@alamocostadelsol.com
Se: www.alamocostadelsol.com
 
alamo-2
 
 
De står bakom
Sven Källström flyttade till Spanien 1985, då till Costa Blanca, och sedan 1992 har han bott på Costa del Sol. Utöver startandet av och styrelseordförandeposten i Fair Media International AB, som har Köpa hus utomlands-mässorna i hela Skandinavien har Sven gett ut flera böcker, både på svenska och norska, som handlar om just Spanien. Dessutom har han under elva år publicerat Spanienbilagan i Svenska Dagbladet, en bilaga som även getts ut flera år av norska Aftenposten. Sven har också varit utgivare för både Costa Blanca Magasinet, Info (Svensk-Spanska Handelskammarens medlemstidning) och norska Spania Journalen, och mycket mer.
Gunilla Nordquist har tidigare bott i London i 33 år. Där skrev hon för både svenska och engelska tidningar om London och England. Hon startade även ett företag som så småningom utvecklades till ett framgångsrikt eventföretag och så arbetade hon också med det som ligger henne mycket varmt om hjärtat – design, vari hon ofta arbetade på uppdrag av skandinaver som önskade öppna, ljusa utrymmen i sina trånga, mörka Londonbostäder.
Sven och Gunilla träffades på Costa del Sol 2003.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.