Siesta Homes – en av Costa del Sols största fatighetsutvecklare

Siesta Homes – en av Costa del Sols största fatighetsutvecklare

siestaHomes
Många av de senaste årens spännande byggprojekt och många av de kommande årens byggen här på Costa del Sol kommer från danskägda Siesta Homes. Siesta Homes har funnits på Costa del Sol i många år och de har en helt unik stil som skapar ramar som bidrar till att göra bostaden, inredningen och omgivningarna så perfekta som möjligt.
 
”Vårt mål är naturligtvis att skapa de fysiska ramarna. Därefter fokuserar vi i hög grad på inredningen som är en ytterst viktig parameter, och sist men inte minst tittar vi även på utomhusfaciliteterna, som är med och skapar helheten för ett bra köp, så att de nya ägarna kan känna sig hemma”, säger Morten Remo, direktör för Siesta Homes och tillägger: ”Man ser en bostad utifrån men man lever inuti den.”
 
Aloha Hill Club
Ett av Siesta Homes Developments stora projekt var Aloha Hill Club (det första i sitt slag i området), där just det där med att skapar ramarna för ”Live and Enjoy” var centralt. Aloha Hill Club består av 140 lägenheter som har två eller tre sovrum. Servicekonceptet utvecklades utefter motto: Hellre leva mer än förväntat och Aloha Hill Club har allt. Poolrestaurangen skapades som en naturlig samlingspunkt där ägare och gäster kan njuta av mat i internationell klass. Det finns en gym- och spaanläggning på 550 m2, vinkällare med plats för 7 000 flaskor, concierge service och mycket mer. Aloha Hill Club var utsålt redan i mars 2015.
 
Efterfrågan och nya projekt
”Under de senaste åren har kraven på bostäder på Costa del Sol höjts. Det gäller både antal m2, faciliteter och läge m.m. – allt för att göra övergången från den primära bostaden så liten som möjligt. För majoriteten av bostadshandlarna handlar det fortfarande om en semesterbostad när de investerar här på Spaniens sydkust. Jämfört med den senaste byggboomen då 65 m2 med terrass var tillräckligt, har saker och ting förändrats och i dag vill kunderna gärna betala mer för att få kvalitet och mer plats”, säger Morten Remo.
Ett av de nya projekten som Siesta Homes har utvecklats för att tillmötesgå efterfrågan är Sunset Bay Village i Estepona med fantastisk utsikt över Medelhavet.
Ett av de nya projekten som Siesta Homes har utvecklats för att tillmötesgå efterfrågan är Sunset Bay Village i Estepona, som består av 52 individuella villor och parhus, med fantastisk utsikt över Medelhavet. Och i detta projekt har de positiva erfarenheter som Siesta Homes fick i samband med Aloha Hill Club tagits i akt och medräknats i utvecklingen av Sunset Bay Village. Den arkitektoniska stilen i Sunset Bay Village ihop med de mer fyrkantiga linjerna och stora fönsterpartier har fått sin inspiration från Mallorca och Ibiza samt kända spanska arkitekter, som under de senaste åren har hittat till Costa del Sol. De stora fönsterpartierna ger mer ljus, luft, en bättre levnadskänsla – och inne och ute flyter ihop i bra harmoni.
Sunset Bay Village
Sunset Bay Village består av 52 moderna arkitektritade lyxvillor med en fantastisk havsutsikt. Varje bostad har tre eller fyra sovrum och är mellan 170-250 m2. Projektet i sig själv är unikt då det är första fastighetsprojektet på Costa del Sol som erbjuder moderna, mellanstora villor bara 150 m från stranden. Sunset Bay Village introduceras av Siesta Homes och Oncisa, fastighetsavdelningen av La ONCE, som har varit med till att bygga bostäder i Spanien i mer än ett kvarts århundrade. Sunset Bay Village ligger strax väster om Estepona Marina. Namnet har inspirerats av den spektakulära havsutsikten över Gibraltarsund – där Europa och Afrika möts. Sunset Bay Village erbjuder modern arkitektur, lyx och öppen planlösning som gör det möjligt att skapa olika stämningar allteftersom de diskreta skjutdörrarna öppnas eller stängs. De lugna gatorna ihop med klubbhuset, poolen, gymmet, spaområdet, baren, bodegan och receptionstjänster sörjer för en fantastisk livsstil på kusten.

siestaHomes-MortenRemo
Fastighetsutveckling
När Siesta Homes träder in i ett projekt är de redo att investera och uppgradera till en högre nivå, och det sparas inte på någonting. Det läggs krafter och resurser i projekten, för saker och ting ska vara rätt och kvalitetsstandarderna ska följas, så att köparna är säkra på att när det investeras i ett av Siesta Homes projekt så ingår trygghet i köpet. Siesta Homes är med och skapar värde, bostäderna är prisstabila – och på t ex Aloha Hill Club har prisökningarna redan nått upp till 50 % på de få lägenheter som nu och då har varit till försäljning.
 
Utöver Sunset Bay Village är Siesta Homes även på gång med två andra projekt, som kommer att presenteras innan årets slut. La Cala Hill Club och The Oakhill i La Mairena. La Cala Hill Club består av 116 en-, två – och trerumslägenheter med panoramautsikt i La Cala de Mijas. Alla lägenheter kommer naturligtvis att renoveras och uppgraderas efter de standarder som är kännetecknande för siesta Homes. Och precis som vid Aloha Hill Club kommer La Cala Hill Club också att få sina egna faciliteter, bland dess kommer det finnas gym, bastu concierge- och uthyrningsservice m.m. När det gäller The Oakhill i La Mairena, är detta en mindre och mer exklusiv urbanisation med bara 40 bostäder, i ett skyddat och naturskönt område. Här kommer inredningen och utvecklingen av området anpassas efter platsen och omgivningarna och få den alldeles speciella Siesta Homes-stilen.
 
Siesta Homes är fastighetsutvecklare och de står för försäljningen av deras egna projekt, samt för återförsäljning av dessa.
”Min önskan är att man ska uppleva Siesta Homes nästan som att bli en del av ’familjen’. Att köpa bostad/semesterbostad är ett stort ekonomiskt beslut och det handlar om trovärdighet och tillit. Det ska vara professionellt och diskret kryddat med en service utöver det vanliga”, säger Morten Remo.
 
Siesta Interior Design
Som kund hos Siesta Homes har du automatiskt tillgång till den design- och inredningsservice som de också erbjuder. Denna är helt kostnadsfri och det mest bekväma sättet för att inreda ditt hem utan stress. Som en del av denna service kan de hjälpa till med inredningsdesign, dekoration, byggservice m.m. På samma sätt tar de sig också an eventuella installationer samt leveranser till ditt hem. Bekvämlighet är ett nyckelord när det talas om Siesta Interior Design.
Siesta Interior Design är involverat i alla projekt som handlar om inredning och under de senaste åren satsar de på just inredningsdelen, så denna är nu en integrerad del av projekten och konceptutvecklingen. Inredningsgruppen består av fyra designers som alla lever för design och det att förändra ett rum och skapa ett hem. Det ska vara lätt och bekvämt. Det arbetas utefter fyra överordnade teman: Northern Chic, Maximalist Exuberance, Cool Mediteranean och Minimalist Modern. Oavsett tema hittar gruppen tillsammans med kunden de bästa lösningarna för en personlig och harmonisk inredning av det nya hemmet.
 
Så, när du har köpt din bostad – ditt nya hem, av Siesta Homes, oavsett om det är för semester, fritid eller helårsboende, så är Siesta Interior Design-gruppen redo till att hjälpa dig att inreda.
 
För mer information, ring till Siesta Homes på: 951 204 324, eller besök deras hemsida: www.siestahomes.com
Av Mugge Fischer

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.