SWEA-mässa gjorde succé!

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
swea salen
Besökarna strömmade till Hotel H10 Andalucía Plaza, i Nueva Andalucía, den 17 november när dörrarna slogs upp till årets SWEA-mässa, den femte i ordningen. Och det var inte bara besökarna som var ivriga på att komma till årets företagsmässa utan även utställarna, hela 60 företag medverkade i år, och det är rekord!
 
Bland utställarna sågs bland annat kläder och underkläder i hög kvalitet och härliga material skandinaviska dekorationer och papperspyssel med julanda, konstnärer, advokater, försäkringsbolag och tandläkare, mäklare och skolor, restauranger och butiker som bjöd på julsmaker, och många många fler. Stämningen var hög och både besökare och utställare minglade glatt mellan borden som alla serverade någonting litet att dricka och äta.
 
swea kor 
Från scenen hördes musik och jultoner från bland annat Svenska kyrkans kör i Marbella.
 
I slutet av kvällen hölls det traditionsenliga lotteriet, som alltid hålls på SWEA:s företagsmässor, med många fina vinster som utställarna bidragit med. Överskottet från lotteriet går oavkortat till att stödja SWEA:s arbete.
Runtom i mässlokalen kunde En Suecos reporter höra många uppskattande kommentarer, om bland annat de trevliga omgivningarna som Hotel H10 Andalucía Plaza utgör men inte minst om produkterna som presenterades samt alla trevliga möten.

Årets SWEA: mässa blev onekligen en uppskattad succé!

swea sara louise
Av Sara Laine, foto: Sara Laine

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Kanske gillar du även

Sök på En Sueco