SWEA-mässa gjorde succé!
swea salen
Besökarna strömmade till Hotel H10 Andalucía Plaza, i Nueva Andalucía, den 17 november när dörrarna slogs upp till årets SWEA-mässa, den femte i ordningen. Och det var inte bara besökarna som var ivriga på att komma till årets företagsmässa utan även utställarna, hela 60 företag medverkade i år, och det är rekord!
 
Bland utställarna sågs bland annat kläder och underkläder i hög kvalitet och härliga material skandinaviska dekorationer och papperspyssel med julanda, konstnärer, advokater, försäkringsbolag och tandläkare, mäklare och skolor, restauranger och butiker som bjöd på julsmaker, och många många fler. Stämningen var hög och både besökare och utställare minglade glatt mellan borden som alla serverade någonting litet att dricka och äta.
 
swea kor 
Från scenen hördes musik och jultoner från bland annat Svenska kyrkans kör i Marbella.
 
I slutet av kvällen hölls det traditionsenliga lotteriet, som alltid hålls på SWEA:s företagsmässor, med många fina vinster som utställarna bidragit med. Överskottet från lotteriet går oavkortat till att stödja SWEA:s arbete.
Runtom i mässlokalen kunde En Suecos reporter höra många uppskattande kommentarer, om bland annat de trevliga omgivningarna som Hotel H10 Andalucía Plaza utgör men inte minst om produkterna som presenterades samt alla trevliga möten.

Årets SWEA: mässa blev onekligen en uppskattad succé!

swea sara louise
Av Sara Laine, foto: Sara Laine

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.