¿Qué Pasó? – ”Ett möte med det spanska modet” landar hos Roche Bobois i Marbella

¿Qué Pasó? - ”Ett möte med det spanska modet” landar hos Roche Bobois i Marbella

qp main

Det världskända, ledande, franska market för inredning och exklusiv design, Roche Bobois, presenterade torsdagen den 8 september: “Ett möte med det spanska modet” i Marbella. Det är ett välgörenhetsinitiativ för att samla in pengar till välgörenhetsorganisationen OAfrica samt för att stärka bandet mellan mode och design. Projektet speglar tio spanska designers talang och kreativitet i den ikoniska soffan Mah Jong, som designades för 40 år sedan av Hans Hopfer.

Agatha Ruiz De La Prada, Andrés Sardá, Avellaneda, Custo Barcelona, Devota y Lomba, Ion Fiz, Juana Martín, Purificación García, Rossy De Palma samt Xevi Fernández är några av de utvalda som får ”klä” den berömda Mah Jong, för att skapa olika, unika utseenden som nu kommer att gå på auktion online via auktionshuset Wardhouse mellan 20/10 – 3/11 2016 (www.subastawardhouse.com).

qp 002

Evenemangets speciellt inbjuda gästerna kunde se och känna vid de utsmyckade sofforna samt njuta av en härlig kväll i sällskap med kvällens värdar: Cecile Peyrard (chef för Roche Bobois i Marbella) samt Gilles Bonan (högsta chef för for Roche Bobois, som rest till Marbella från Paris för denna speciella kväll).
Designern Xevi Fernández, som är en av de tio designers som gjort en design till Mah Jong-soffan, hade kommit från Barcelona, och han hade dessutom tagit med sig några av sina senaste Haute couture kreationer, som gästerna också kunde förälska sig i.

Sofforna överräcks till vinnarna av auktionen vid ett exklusivt evenemang i Madrid den 3 november, då den spanska representanten för OAfrica, Rossy de Palma, närvarar som ceremonimästare.

Behållningen från auktionen går oavkortat till OAfrica, välgörenhetsorganisationen som startades av den karismatiska Lisa Lovatt-Smith. Hon gav upp sitt arbete som redaktör för Vogue för att flytta till Afrika och helt hänge sig till sitt projekt, i vilket hon tar hand om spädbarn i Ghana.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.