Gränserna öppnas och bokningarna strömmar in

Gränserna öppnas och bokningarna strömmar in

Spanien har beslutat att öppna gränserna till övriga EU-länder redan nu på söndag, och detta beslut märks direkt hos kustens hotell. På bara några få dagar har flera hotell tagit emot bokningar på mellan 40-50 procent av deras rum. Visserligen är utbudet markant mindre i år jämfört med vanliga år, då det bara är ca hälften av Málagaprovinsens hotell som valt att återöppna, men trots det är den höga beläggningsgraden överraskande. Reslusten märks även bland bostadsuthyrare. ”Under de senaste dagarna har det kommit in väldigt många bokningar. Det går så fort nu att det är svårt att hitta en ledig semesterbostad i juli och augusti.” Orden kommer från Peter Jarvis, som är marknadsföringschef hos bostadsportalen Spain-Holiday.com.

Förra veckan lät Spaniens statsminister Pedro Sánchez meddela att landet öppnar alla gränser den 21 juli, med undantag för gränsen mot Portugal, som öppnar först den 1 juli.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.