Insparya har kommit till Marbella – Få tillbaka ditt hår med revolutionerande teknik

Insparya har kommit till Marbella - Få tillbaka ditt hår med revolutionerande teknik

Håravfall? Tunna ögonbryn eller tunn mustasch? Orsakerna till alopeci (håravfall) är många. Det kan t ex bero på ärftlighet, sjukdom eller stress, och både kvinnor och män kan drabbas. Med revolutionerande teknik framtagen av Insparya finns nu ny och betydligt förbättrad hårtransplantationsteknik och behandlingar för friskare hår.

Allting började då Insparyas medgrundare och vd, Paulo Ramos (även grundare av Saúde Viável), som led av håravfall från ung ålder vilket påverkade hans självförtroende, fick nog av att betala stora summor för traditionella behandlingar utan resultat. Han började undersöka området och såg att det fanns mycket som kunde göras. Resultatet blev att han tillsammans med Cristiano Ronaldo skapade Insparya, baserat på framgångar i Portugal efter mer än 14 års erfarenhet och fler än 50 000 utförda transplantationer.

Sedan dess har Insparya vuxit och fortsätter att växa. I dagsläget finns det tio kliniker i Portugal, Spanien och Italien, och en av dem ligger i Marbella. Här i toppmoderna faciliteter som återspeglar Insparyas engagemang för att leverera exceptionella resultat, kan du också ta hjälp av deras revolutionerande teknik. En av Insparyas många styrkor är att de har egna forskningsteam som, förutom att utveckla alla maskiner och tekniker som används hos Insparya, även bedriver egen kontinuerlig forskning kring håravfall samt andra hårrelaterade problem och utveckling av även enklare produkter och behandlingar, som t ex avhjälpa problem med mjäll, mesoterapi för hårbotten för ett starkare hår, hårproteser etc.

Dr. José Carlos Caballero (Medical Director hos Insparya i Marbella) och Dr. Carlos Portinha (Group Chief Clinical Officer) är stolta över att erbjuda revolutionerande teknik för hårtransplantation.

Insparya är mer än bara en klinik. Insparya är forskning på högsta nivå som erbjuder revolutionerande teknik för att avhjälpa håravfall och andra hårrelaterade problem. Det är detta som positionerar Insparya som en global pionjär och ledare inom branschen.

Ring för gratis konsultation 900 998 775

www.inspayra.es

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.