Málaga-företag når nya rekord

Málaga-företag når nya rekord

Det Málaga-baserade onlineföretaget Freepik överraskar igen. Under en tid då de flesta företag kämpar för att ta sig igenom pandemin har Freepik ökat sin medarbetarstab med inte färre än 136 nya anställda, så att den består av 300 personer. Företaget uppskattar till och med att det kommer att finnas behov av ytterligare 100 anställningar under året.

Freepik är ett relativt nytt företag grundat i Málaga av tre unga entreprenörer. Företaget är uppbyggt runt en onlineplattform, som erbjuder alla sorters grafisk design (layout, logos, foton, m.m.) över hela världen. ”Trots pandemin har vi kunnat fortsätta våra verksamhet och tillväxt. Alla anställda har kunnat jobba hemifrån, vilket de kommer att fortsätta med fram till sommaren”, säger Amine Saoudi, från Freepiks personalavdelning i en intervju till dagstidningen SUR.

Freepik är ett bra exempel på den nya sortens företag som ser dagens ljus i Málagaprovinsen. 

Det är av samma orsak som bland annat Málaga kommun arbetar på nya projekt som ska skapa fler och bättre kontorsfaciliteter i staden.

(Källa: Diario SUR)

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.