Mer övervakning på stränderna

Mer övervakning på stränderna

902 kontrollanter är från och med måndag redo att säkra att säkerhetsföreskrifterna hålls på Costa del Sols stränder. De nya kontrollanterna ska först och främst säkra att gränsen för antalet personer på kustens stränder inte överskrids samt att strandgästerna håller de obligatoriska avstånden på 2 meter till varandra.

Junta de Andalucía har anställt 3 000 kontrollanter från mitten av juni till mitten av september, och dessa kommer att fördelas över regionens stränder. Varje kommun får således ett bestämt antal kontrollanter och antalet baseras på antalet invånare i kommunen samt på hur långa stränderna är. Av de 902 kontrollanter som inkallats till att bevaka stränderna i Málagaprovinsen kommer flest antal att arbeta i Estepona (164 kontrollanter) och färst i Algarrobo Costa (12 kontrollanter).

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.