Det sker långtifrån varje år men nu har det snöat i Málagaprovinsen. Natten mellan måndagen och tisdagen föll årets första snö bara några få kilometer från kusten, och det kunde speciellt ses mellan San Pedro och Ronda samt i bergen bakom Mijas Pueblo. Lite längre in i landet, i närheten av Antequera, täcktes byar och landskapet helt av snö.

Det ser ut som att de låga temperaturerna nu biter sig fast i området hela veckan och väderleksprognosen visar på oväder samt stora mängder nederbörd längs hela Costa del Sol fram till och med fredag. Det lokala ovädret är dock ingenting jämfört med ovädret som dragit in över Costa Blanca och Valencia, där flygplatsen tvingades hålla stängt under tisdagsmorgonen på grund av väderförhållandena.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.