Stort byggprojekt i Nerja återupptas

Stort byggprojekt i Nerja återupptas

En konkurs, en kris och många byråkratiska problem har under det senaste året kastat en mörk skygga över ett av Costa del Sols mest ambitiösa byggprojekt. Men nu har Nerja kommun övertagit 78 procent av aktierna i konkursföretaget som har rättigheterna att bygga en golfbana, 680 bostäder och ett lyxhotell i området Vega de Maro – även kallat Calaceite.

Kommunen garanterar att Junta de Andalucía har aktualiserat de nödvändiga tillstånden, som till och med inkluderar möjligheten att bygga en hamn för fritidsbåtar i området. Nerja kommer nu att bjuda ut projektet i hopp om att snabbt hitta en investerarare. De sista 22 procenten av projektets ägarandel ägs fortfarande av entreprenören Level, som har sitt huvudsäte i Madrid. 

(Källa: Diario SUR)

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.