Testa några av Costa del Sols fantastiska takterrasser

Det finns väl inget mer frestande en ljum sommarkväll än att sitta på en takterrass och titta på solnedgången medan man smuttar på en god cocktail. Rooftop-barer är en trend som ser ut att vara här för att stanna, särskilt… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Tivoli-veteran: ”Glöm det, Tivoli World kommer aldrig att öppna igen”

Den symboliska nöjesparken har nu varit stängd i fem år. Trots det får Tivoli World fortfarande en hel del spaltplats. Det sågs speciellt förra månaden, när många som tidigare varit anställda i nöjesparken skålade och åt tårta framför den gamla… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Turist-tabbar

– Vad turister bör undvika att göra under en semester i Spanien Vad är mer spännande än att resa utomlands, men förutom språkbarriärer kan även kulturskillnader leda till missförstånd och i värsta fall att kan man oavsiktligt råka förolämpa lokalbefolkningen.… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Moclín – en okänd pärla med en spektakulär vandring

Byn betecknades som ”El escudo de Granada” (Granadas sköld), då den utgjorde den nordligaste gränsen för Nazari-emiratet. Här hade man byggt en väldig fästning så att man kunde hålla de kristna fienderna borta från Elvira, som Granadaprovinsen ju hette under… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Jolúcar – kustens senaste hängbro

Det har blivit modernt bland spanska kommuner att ha en egen hängbro. Hängbroar är spännande och lockar turister, så mottot verkar vara ”So ein Ding müssen wir auch haben”. Nu har den kanske lite okända kommunen Torrenueva, som ligger bara… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Fråga experten: Vilka underlag om måste jag lämna till byggherren för att styrka vart mina pengar kommer ifrån?

Jag ska köpa en nybyggd lägenhet direkt från byggherren. De begär att jag ska presentera en mängd handlingar: min inkomstdeklaration, handlingar om mitt företag, bankutdrag m.m. De säger också att allt måste vara översatt till spanska av en auktoriserad översättare. De hänvisar till lagen om penningtvätt. Kan de verkligen begära alla dessa papper? Och översättning? […]

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.