Möte om nytt kusttåg

Diskussionerna har pågått i minst 20 år, men nu blir tonen mer seriös. För första gången samlas representanter från centralregeringen, Junta de Andalucía, provinsstyrelsen och alla kommuner på Costa del Sol i dagarna för att utarbeta lösningar för en omfattande… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Kommunerna vill avgiftsbefria AP-7

Det politiska trycket att ta bort avgiften på motorvägen AP-7 fortsätter att växa. Nu senast är det Marbellas borgmästare, Ángeles Muñoz, som ger sig in i debatten. Hon menar att man på Costa del Sol ska göra precis likadant som… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Se upp för ficktjuvar!

Tips för att klara dig igenom sommaren med plånboken i behåll Under sommaren kommer det inte bara fler turister hit till Costa del utan även fler ficktjuvar. Till skillnad från förr är det inte längre bara de typiska stora turistområdena… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Nu kan du klona ditt husdjur i Marbella

Vill du klona ditt husdjur? Bege dig då till Marbella. Där har nämligen laboratoriet Ovoclone, som det första i Spanien, utvecklat en teknik för just detta ändamål. Men ”smakar det så kostar det”. Den som vill klona sin ”pälskling” får… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Så spenderar turister sina pengar i Málaga

En av nyckelindikatorerna för turismutveckling i städer är hur mycket turister spenderar, men när det kommer till vad turister spenderar sina pengar på, finns det inte lika mycket forskning. Nu har Mastercard, i samarbete med turistrådet i Málagas kommunfullmäktige, utrett… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

600+ dagliga flyg satte Málaga flygplats på prov

Málaga flygplats upplever i år en sommar med den största operativa aktiviteten i dess historia. Antalet passagerare ökar varje månad, men aldrig tidigare har flygplatsen passerat gränsen på 600 flyg per dag – förrän nu. Aktiviteten i flygplatsens kontrolltorn är… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Vit chokladkaka med kaffe och hasselnötter

Kombinationen av vit choklad, kaffe och rostade hasselnötter är helt fantastisk. Denna kaka är lite omständlig att göra på grund av att den har så många lager, men det är helt klart värt ansträngningen. Kakan håller sig bra i kylskåpet, så den räcker till flera dagar. Du kan själv välja hur du vill dekorera den, […]

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.