Planer på stort shoppingcenter i Estepona tas upp igen

Projektet presenterades 2008 av Esteponas före borgmästare, Antonio Barrientos (PSOE), men då blev det inget. Nu, 16 år senare, ser det ut som det blåses liv i planerna igen för ”Spaniens största shoppingcenter” – ett projekt som skulle omfatta 130… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Costa del Sols klimat – från ”varmt till brännande”

Temperaturökningarna på Costa del Sol i kombination med höga luftfuktighetsnivåer har gjort att väderexperter nu oroar sig för klimatet som ”har gått från varmt till brännande under sommarmånaderna”, säger Enrique Salvo, professor och chef för klimatförändringar vid universitetet i Málaga… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Nya böter för badgäster i Fuengirola

Många badgäster verkar inte förstå innebörden av röd flagg på stränderna på Costa del Sol. Detta gör man nu någonting åt i Fuengirola, där man precis har fattat beslut om att införa böter på mellan 750 euro och 1 500 euro… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Borgmästare vill ha en direkt motorväg Sevilla–Málaga

Sevillas borgmästare, José Luis Sanz, vill ha en ”direktväg” som ska förbinda Sevilla och Málaga med en motorväg genom Ronda, och han betonar att projektet är av stor betydelse för att förena de två viktigaste städerna i Andalusien.  Projektet har… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Aktuell kommentar: Är vi redo att välja?

Det är ett aktuellt samtalsämne och ett stort problem, i hela Europa. Men särskilt aktuellt och stort är det i Málagaprovinsen, där det i dagsläget råder en stor och allvarlig bostadsbrist. Bakom den rådande bostadskrisen ligger det många orsaker, och… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Vandring från by till by i Andalusien

När folk hör ordet ”camino” tänker de flesta på pilgrimsleden som korsar norra Spanien och slutar i Santiago de Compostela. El Camino de Santiago (Jakobsleden) har varit en populär pilgrimsled för både troende och ångerfulla syndare sedan 800-talet. På 1100-talet… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Spaniens många polisstyrkor

Vilken styrka gör vad? Och vilka uppgifter och förpliktelser har de? Vi har tittat närmare på de uniformerade senoras och señores. De tre polisstyrkorna som man mest stöter på är Guardia Civil, Policía Nacional och Policía Local. Men det beror… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Salobreña är en riktig attraktion

Salobreña ligger mellan Motril och Almuñécar och platsen där denna stad ligger är så speciell att man måste resa långt för att hitta något liknande. Den här staden har, under tusentals år, växt fram på en jättestor klippa, och de… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.