Lär känna SWEA Marbella – och företag med svensk anknytning på solkusten!

Lär känna SWEA Marbella - och företag med svensk anknytning på solkusten!

Ta chansen att delta i ett event som ger dig möjlighet att träffa några av Swea Marbellas 137 medlemmar (för närvarande) och delar av styrelsen. Möt också våra sponsorer och andra företag med svensk anknytning. Mingla bland våra utställare, ät lite tapas och delta i vårt lotteri med fina prisar som våra generösa sponsorer har skänkt.

SWEA är ett globalt nätverk med 8 000 svenska kvinnor i 77 avdelningar och i 35 länder. Vi är den största Sverigefrämjande organisationen utanför Sverige och vårt syfte är att sprida svensk kultur och traditioner. SWEA ger donationer och stipendier på ca 2 miljoner kronor per år. SWEA är en ideell icke vinstdrivande organisation som utgör ett nätverk och skyddsnät för svenska kvinnor utomlands och är ett starkt stöd för den svenska industrin ute i världen.
SWEA International fyller 30 år i år och SWEA Marbella 20 nästa år.
Välkomna så får ni veta mer om SWEA Marbella.
Mässan är för svensktalande kvinnor men män är också välkomna i deras sällskap.

Ta med ett litet föremål eller ett foto på något man vill att Bukowskis ska värdera, det gör de gratis.

Datum: Den 16 november.
Tid: kl. 17 – 20.
På: Centro Forestal Sueco, Marbella

Av SWEA

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.