Strandbröllop med Nina B

Strandbröllop med Nina B

Vad kan vara mer underbart än ett bröllop i den friska luften till ljudet av vågorna som sköljer in över stranden och vindens lätta sus i vass och palmträd. Det är något många svenskar drömmer om – men för oss som bor här på Costa del Sol är det en fantastisk och uppenbar möjlighet.
Nina Brodin, som driver modebutiken Nina B i Nueva Andalucía, blev själv gift vid ett romantiskt strandbröllop i Tarifa förra året – och därför var det upplagt för En Sueco att be henne presentera ett urval klänningar som passar vid ett sådant tillfälle. Alltså, är du inviterad till bröllop på stranden denna sommar, så låt dig inspireras här.
Våra två vackra modeller är Sandra del Río Morel och Jennifer Nerman.

Om man gillar det romantiskt rosa och volanger eller mer åt färgglad silke, beror på typ och personlighet.
Sandra visar här en i iögonfallande silkesklänning från amerikanska Johnny Was – lätt och luftig för en varm sommarafton. Smyckena kommer från Ettika och guldsandalerna med platå- och korkklack kommer från Replay.

Jennifer i en underbar klänning från Branting (på Gotland) i organisk bomull, att ha bara fötter och läckra smycken till, det är rätt cool. Smyckena kommer från Loopielove och svenska Efva Attling, medan Odd Molly levererar väskan.

Korta klänningar och tunikor är inne igen och här visar Sandra och Jennifer ett par varianter i den mjukaste organiska silke från Gypsy 05. Lägg märke till ryggdetaljen på Jennifers klänning. Båda modellerna bär smycken från Loopielove och coola skor från Replay.

Sandras fotsida klänning i en blektvättad grön färg passar perfekt både till platta sandaler, som här från Replay, men också till ett par tornhöga stiletter. Smyckena kommer från Loopielove.


Jennifer visar en blommig, axelbandslös klänning från italienska Vivarini, skor från Replay, armband från Ettika och ett coolt ur från svenska Triwa, som har blivit enormt populärt här i Spanien. Klockorna kan fås i många fina färger på både rem och urtavla.

Nina B får hem nya frestelser varje vecka – mode för fest och vardag samt skor, bälten, väskor och smycken.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.