Inredning, design och inspiration i Astracán Marbella

Inredning, design och inspiration i Astracán Marbella

Fashiondesigner i New York och Stockholm, inredningsdesigner av privata hem och företag, ägare av butikerna Bohem i Stockholm, grundare och delägare av hotellet Beach House och Town House på Costa del Sol. Kjell Sporrong, ägare av Astracán Marbella, har testa allt, men har nu hittat tillbaka till sina rötter i och med öppnandet av Astracán på Marbellas huvudgata Avda. Ricardo Soriano 60, som bjuder på ett brett utbud av idéer för inredning av bostäder. Alla produkter är noga utvalda och kommer från Europas alla hörn, men främst från Belgien, Sverige, Danmark och Frankrike. Länsstolar, lampor, matbord, kuddar, filtar, keramik och porslin, Astracán har allt.

Dessutom har Astracán ett speciellt urval av smycken, stearinljus och modekläder av märket Transfer, designat i Holland och tillverkat i Italien. Snart kommer man också hitta läckra modekläder för män i butiken.

Astracán Marbella
Avda. Ricardo Soriano 60 – Marbella
Tlf. 951 91 34 21
www.astracanmarbella.com

 

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.