Nordic Muebles – Kök med en personlig prägel

Nordic Muebles - Kök med en personlig prägel

Det skandinaviska företaget Nordic Muebles i Fuengirola står stabilt på den internationella köksmarknaden. Genom den nära relationen till kunderna och en sund pris- och kvalitetsbild urskiljer de sig på den stora marknaden med egen snickarverkstad som ett av företagets trumfkort.
Hur många har inte haft känslan av att ha inflytande över en produkt? En produkt som har bearbetats i linje med just dina tankar och så tillslut hamnar den i dina händer. Det kan vara en skräddarsydd kostym gjord i finaste silke från fjärran öster. När du tar på dig kostymen får du genast en ego-boost. Föreställ dig ett helt rum vari känslan av tillfredsställelse omger dig medan du kan lukta på de olika träsorterna, den nya färgen, ditt nya rum. Du har fått dig ett helt nytt kök som du själv varit med till att skapa, skräddarsytt för bara dig av Nordic Muebles.
De fascinerande köken i olika stilar är alla tillverkade i Nordic Muebles egna verkstad. Här finns de bästa materialen, utvalda från de mest erkända leverantörerna. Det gäller allt från lådor och gångjärn till färg och fanér.
”Människor är både prismedvetna och kvalitetsmedvetna. Kunderna vill gärna ha någonting speciellt och då vi själva tillverkar köken från början är detta möjligt”, säger direktören för företaget Tonny Marchmann. Företaget har inga standardmått, så om man vill ha ett skåp med bredden 46,3 cm så är priset det samma som om det skulle vara 50 cm. Det helt nya är 80 cm höga underskåp som ger mer plats, har en mindre sockel och som ger köket en modern stil. Generellt tillverkar Nordic Muebles det kunden önskar. De icke existerande reglerna om mått gör att de kan göra bättre, smartare och mer exklusiva lösningar för samma pris som ett standardkök. Detta är en fördel för kunden och alltså en bra orsak till att människor prioriterar att få saker handgjorda.

Med krisen i ögonvrån
Krisen har satt sina spår i de flesta verksamheter. På Nordic Muebles kan man konstatera att människor har blivit mer prismedvetna efter att krisen började.
”De har blivit mer uppmärksamma på vad de vill ha för sina pengar”, berättar Tonny Marchmann. Samtidigt som människor är mer medvetna finns det fortfarande många som har god ekonomi. Oavsett budgetens storlek tillverkar Nordic Muebles så pass mycket att de kan göra sina inköp direkt från de stora europeiska producenterna. Det leder till att de kan leverera hög kvalitet till förnuftiga priser.
”Därför ska vi heller inte betala en köksproducent som även ska tjäna sina pengar. Denna besparing kommer kunden till godo”, förklara Tonny Marchmann, och det är inte endast besparingarna som kommer kunden till godo. Nordic Muebles har deras alldels egna team av montörer både i Spanien och i Norge som känner till produkten och som finns tillhands för företaget. Det minskar risken för eventuella missförstånd som annars kan uppstå. Dessutom gör det hela processen enklare och tryggare för kunden. En fördel för båda parter.

Projekt med prestige
Nordic Muebles har två stora projekt på gång i Norge – ett är åtta lyxlägenheter i hjärtat av Oslo och det andra lyxhus i det mest exklusiva området av Norge – där de levererar kök, badrum och garderober.
Nordic Muebles tänker hela tiden utanför gränserna.
”Det är en del av den innovativa processen när man försöker vara ett steg före hela tiden”, säger Tonny Marchmann, som tillägger att man alltid kan bli bättre och att de i företaget hela tiden tänker på att man inte får ligga på latsidan, utan hela tiden ska försöka förnya sig.

Nordic Muebles håller öppet hus den 26 oktober kl. 14.00 – 19.00. Under dagen kommer det finnas möjlighet att se deras senaste utställningskök. Det kommer att serveras goda tapas samt någonting att dricka och det kommer även att hållas en tävlig inom loppet av dagen med fina priser.

Av Nanna Lunnemann

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.