Live Nation presenterar Cirque de Soleils ”Quidam”

Live Nation presenterar Cirque de Soleils "Quidam"

03 Cerceaux 0115 PS copy
 
Quidam hade världspremiär i Montreal i april 1996. Sedan dess har föreställningen turnerat på fem kontinenter och setts av miljontals människor.
Föreställningen är sammansatt av 52 akrobater, musiker, sångare och skådespelare i världsklass.
Tillskillnad från andra av Cirque de Soleils föreställningar skildrar Quidam vår egen värld. En värld med verkliga människor med verkliga bekymmer. Cirque de Soleils fascinerande föreställning ”Quidam” är baserad på den unga Zoés liv. Det är en berättelse om en ung flicka som är trött på livet och vars föräldrar ignorerar henne. Hon känner helt enkelt inte att det finns någon mening med livet. Därför söker Zoé sig till fantasivärlden ”Quidam” där hon möter karaktärer som ger henne modet att släppa sin själ fri och leva livet. Vem hon möter och vad som händer kan du se i Cirque de Soleils fantastiska föreställning som gästar Málaga mellan 5 och 8 december, i idrottshallen Martín Carpena.
Arrangörer av föreställningen i Spanien är Live Nation, och föreställningen gästar även Zaragoza, Sevilla och A Coruña under december.
Biljetter kan köpas på: www.livenation.es, www.ticketmaster.es eller på El Corte Inglés, både i varuhuset och på: www.elcorteingles.es.
 
11 Spanish Web 0056 PR
 
Cirque de Soleils historia
För 29 år sedan i en lite stad som heter Baie-Saint-Pauld, nära Québec City i Kanada, träffades en grupp gatuartister som både kunde jonglera, dansa, sluka eld och spela musik. En av dem var Guy Laliberté, som tillsammans med de övriga i guppen skapade grunden för Cirque de Soleil 1984. Då var de 73 personer som arbetade tillsammans i gruppen, sedan dess har Cirque de Soleil utvecklats med enorm framgång och idag har företaget 5 000 anställda och har varit på turné i fler än 300 städer i hela världen. Under 2013 turnerar Cirque de Soleil runt världen med 20 olika föreställningar, som lockar och underhåller publiken med otroliga föreställningar, bra kompositioner och spännande berättelser.
 
14 Zoe John Target 0297 copy
 
Quidam: föreställningen i siffror
Det används ca 250 kostymer, 500 kostymtillbehör och 200-300 par skor.
Alla skor är handmålande för att passa kostymernas färger.
Varje artist har mellan två-sju kostymer.
Varje kostym är specialdesignad till artisten och finns två reservkostymer av alla dräkter.
Det används 20 peruker, som är tillverkade av naturligt och syntetiskt hår.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.