Livsstil – Modern medelhavsstil

Livsstil - Modern medelhavsstil

03
 
Det är nu tio år sedan den engelsktalande spanska arkitekten Jorge Rincón Wong etablerade sitt kontor, JRW ARQUITEXTURA, i födelsestaden Marbella. Tillsammans med sitt team bestående av duktiga arkitekter och 3D-grafiker tecknar Jorge Rincón Wong lyxvillor längs hela Costa del Sol. Dessutom planerar han hela byggfasen i samarbete med utvalda ingenjörer, inredningsarkitekter, landskapsarkitekter m.m. och övervakar projektet ända tills ögonblicket då ägaren kan flytta in. Jorge Rincón Wongs speciella förmåga att förstå sina kunders önskningar och att uppfylla deras krav på drömbostaden har skapat honom ett riktigt bra namn på Costa del Sols mycket internationella scen, bl.a. kan han räkna in många skandinaver bland sina kunder.
 
”Oavsett om man vill bygga en villa från grunden eller man har planer på att bygga om en äldre, rekommenderar vi att man konsulterar en arkitekten redan från början. Dels kan vi vara med och stämma av att grunden passar till det hus som kunden drömmer om att bygga och dels innebär det att kunden kan slappna av och njuta hela processen, för vi tar hand om allt från A till Ö. Det kan också betyda mycket vid ombyggnad av äldre hus då det är arkitektens uppgift att säkra att huset kan bära de nya planerna, att projektet lever upp till bestämmelserna och reglerna i just det bostadsområdet m.m.”, förklarar Jorge Rincón Wong, som också menar att små detaljer och beslut kan få lika stor betydelse för projektets resultat som de stora.
”Planering är alfa och omega. När det handlar om bygge kan improvisation vara den största och dyraste fienden”, säger han.
JRW ARQUITEXTURA använder 3D av både de utvändiga och invändiga omgivningarna för att visa kunden hur dennes nya hem kommer att se ut – långt innan det första spadtaget. Det skapar möjlighet till att göra nödvändiga ändringar i tid så att resultaten blir precis så som kunden förväntar sig.
 
”Vi är även noga med att projektet ska se förnuftigt ut rent ekonomiskt, att avancerad teknologi implementeras, att byggandet lever upp till de miljömässiga kraven och att det är realistiskt hållbart”, säger Jorge Rincón Wong, som rekommenderar att kunderna grundligt tänker igenom deras drömhus och med ett öppet sinne lyssnar på arkitektens förslag som baseras på just kundernas önskemål i kombination med de faktiska möjligheterna.
”Det kan verkligen rekommenderas att man tar med sig arkitekten för rådgivning redan innan man köper tomten. Det är en liten kostnad i det stora hela, men en riktigt bra investering då man besparar sig själv eventuella framtida problem, speciellt när det handlar om ombyggnadsprojekt”, påpekar han.
 
JRW ARQUITECTURA
Estudio de Arquitectura de Jorge Rincón Wong, Alcores del Golf, local 1, Nueva Andalucía, Marbella, www.jrw.com.es
info@jrw.com.es
00 34 951 31 92 09
Av JRW Arquitectura

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.