Unga, professionella och ambitiösa – SkandiaMäklarna på Costa del Sol

Unga, professionella och ambitiösa – SkandiaMäklarna på Costa del Sol

skandiamaklarna
Fastighetsmäklarbyrån SkandiaMäklarna klingar bekant för de flesta och förknippas med kvalitet, seriositet och ambition. Det första SkandiaMäklar-kontoret öppnade på Östermalmstorg i Stockholm redan 1980. Sedan dess har det gått lysande för det svenska fastighetsmäklarföretaget som idag har ca 430 anställda med 78 kontor i Sverige och ett kontor i Alicante. SkandiaMäklarna öppnar nu även ett kontor i Marbella och snart ytterligare ett i Nerja, som öppnar under hösten.

 
Följer marknadsutvecklingen
Det är svenska Andreas Mezán och Anna Persson som står för öppnandet av SkandiaMäklarna i Marbella och Nerja. De har tillsammans varit aktiva på Costa del Sols bostadsmarknad sedan 2008.
”Marknaden utvecklas och vi med den. Under de senaste två åren har vi sett en markant attitydförändring och människor är mycket mer positiva till den spanska bostadsmarknaden. När vi samtidigt fått möjlighet att vara en del av det starka och väletablerade varumärket SkandiaMäklarna i denna marknadsutveckling har vi inte tvekat en sekund”, förklarar Andreas Mezán, franchisetagare och fastighetsmäklare hos SkandiaMäklarna Costa del Sol och fortsätter: ” Vårt team har några av kustens bästa fastighetsmäklare, som drivs av att alltid sätta rekord och att vara tillgängliga för våra kunder. Varje kund som gjort en affär med oss ska tryggt kunna rekommendera oss vidare och känna att vi är deras förstahandskontakt på plats.”  
Genomsyras av kvalitet
Varumärket SkandiaMäklarna står för kvalitet ut i fingerspetsarna, någonting som Marbellakontoret identifierar sig med, vilket Anna Persson, kontorschef och fastighetsmäklare, bekräftar:
”Vi är ett ungt samt dynamiskt företag och vår ambition har hela tiden varit kvalitet och service på högsta nivå. Nu satsar vi ännu mer. Allting i vår organisation ska genomsyras av hög kvalitet, och det gäller verkligen allt; hemsidan, tillgängligheten, kundmöten, foton, presentation av bostäder, prospekt m.m. Hos oss är bostadsaffären inte färdig bara för att kontraktet är skrivet, utan återkopplingen efteråt är också en mycket viktig och stor del för oss och vårt arbete med alla våra kunder. Vi hjälper våra kunder med allt och vi håller dem i handen hela vägen. Vi har advokater, byggare, städare, allt som behövs för att kunna leva bekvämt i solen.”
 
Ingen växtvärk
Och nu är siktet inställt på att växa. Med det redan etablerade kontoret i Marbella, fint placerat på strandpromenaden strax väster om restaurang Garum, har företaget redan långt framskridna planer med ytterligare ett kontor i Nerja, där det redan finns en väntande lokal på adressen på Balcones de Europa. Dessutom kommer det att ske mer än så, för när Nerja-kontoret är etablerat kommer det att öppnas ytterligare kontor längs kusten.
”Vi har krafterna och kunskaperna för att växa ytterligare och då vi redan nu är väletablerade i Marbella med omnejd vill vi naturligtvis utvecklas ytterligare och kommer att vara det självklara valet till att möta efterfrågan längs hela Costa del Sol. Marknadsläget får som bekant allt fler svenskar att söka sig till dessa trakter och vår uppgift är hitta drömbostäderna utefter var och ens specifika önskemål”, säger Andreas Mezán och fortsätter: ”Vårt fokus har tidigare varit främst som köpmäklare men hand i hand med vår utveckling ingår också att börja lista bostäder och således fokusera lika mycket på säljmarknaden. Det betyder dock inte att vi är noviser på något sätt. Vårt team har genom åren satt toppnoteringar och genomgående mycket bra resultat.  Vi har många objekt som inte finns listade öppet på marknaden, många mer unika, i exklusiva områden. Och tilläggas bör också vår självklara praxis av full diskretion, så att alla kan känna sig trygga med oss. Vi älskar den här branschen. Det är grunden för att driva ett framgångsrikt företag.”  
 
Noga utarbetad profil
SkandiaMäklarna har en professionell framtoning och det är naturligtvis inte en nackdel att både Anna Persson och Andreas Mezán är registrerade mäklare, vilket garanterar för både expertis inom yrket och mäklarspråket (och mellan översättningar från spanska termer till korrekta svenska), vilket annars kan vara en brist på den oreglerade spanska fastighetsmarknaden.
Hos SkandiaMäklarna möts man alltid av ett positivt och starkt team där alla är drivna, likasinnade, hårt arbetande och mycket ambitiösa. Teamet är noga utvalt av Andreas Mezán och Anna Persson, som handplockat varje medarbetare, och sedan utbildat dem enligt SkandiaMäklarnas profil, någonting som Andreas Mezán förtydligar:
”När vi har tillsatt tjänster på Marbellakontoret har det viktigaste varit att hitta rätt personer, med rätt personlighet och driv, för har de det faller övriga bitar på plats automatiskt. Och naturligtvis har vi samma ambitioner i Nerja, där rekryteringen pågår för fullt. Och även där, liksom i Marbella, är vår ambition att bli bäst! Vi är oerhört drivna och duktiga på det vi gör. Vi har energin och jag vet också att vi springer lite fortare än andra.”
Av Sara Laine

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.