Sexlivet ska fungera – oavsett ålder. Ny behandling ger erektion på ett naturligt sätt – utan biverkningar

Sexlivet ska fungera – oavsett ålder. Ny behandling ger erektion på ett naturligt sätt – utan biverkningar

sex
 

Åldern sätter sina spår och hos män kan det göra det svårt med sexlivet för män, som bokstavligt talat tappar glöden, när problem med att få – och bibehålla – tillräcklig erektion gör saker besvärliga och ofta försvinner också sexlusten helt.

Så behöver det inte vara!

Med Prelox, som är en ny behandlings bestående av två naturliga och verksamma ämnen i en effektiv tablett, är det möjligt att ge sexlivet en märkbar boost – utan biverkningar. Effekten är så bra att preparatet har nått patent som behandling mot erektionsbesvär. Även internationell forskning bekräftar att det fungerar.

I en undersökning, gjord av läkaren och sexexperten Steven Lamm från New York University School of Medicin, rapporterades det om att majoriteten av testgruppen effektivt lyckades njuta av ett aktivt sexliv med Prelox.

  • Nästan 70 % av männen fick erektion lättare
  • 65 % av männen hade morgonerektion
  • 78 % av männen hade lättade att få och bibehålla erektionen

Nyckeln heter NO

NO står nämligen också för ”nitric oxide” eller kväveoxid och är ett ämne som får blodkärlen att slappna av, så att det blir större genomströmning, bland annat i svällvävnaden. Om kroppen NO-värden stiger är det positivt för erektionen. Prelox innehåller Pycnogenolextrakt och aminosyran L-arginin, ämnen som ökar kroppen NO. Vid regelbundet intag av Prelox sker en permanent ökning av NO-nivåerna i kroppen och en varaktig förbättring av kretsloppet.

________

Forskning visar att impotens har med ditt kretslopp att göra

Förr trodde man att erektionsproblem orsakades av psykiska faktorer men i dag menar man att det huvudsakligen är ett problem som hör ihop med kretsloppet. Här kommer Prelox in som ett oumbärligt verktyg då preparatet stimulerar de mekanismer som får blodkärlen att slappna av och hjälper blodet att strömma igenom vävnaderna. Det ena aktiva ämnet, Pycnogenol®, är ett extrakt av fransk strandtall (pinus maritima). Den andra, L-arginin, är en aminosyra. Båda ämnena får blodkärlen att utvidga sig och ökar kroppens nivå av ämnet kväveoxid (NO). Prelox är ett dagligt tillskott som sörjer för att skapa de optimala villkoren för att personen ska få en välfungerande erektion – hela tiden. Ett bra sexliv är en människas rätt – oavsett ålder.

Prelox kan köpas hos Vitamina i Centro Idea.

Av La Danesa

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.