que paso nina gunnel 001

que paso nina gunnel 002 que paso nina gunnel 003 que paso nina gunnel 004 que paso nina gunnel 005

Gunnels Fashion och Nina B bjöd in till Påskfest
På skärtorsdagen bjöd Nina B och Gunnels Fashion in till fest på Centro Plaza. Påskhelgen drogs igång med mingel, shopping och musik. Gästerna kunde hitta nyheter för vår och sommar i butikerna, som var fyllda med det senaste modet. Dryck och kanapéer kunde avnjutas till rockig musik av DJ Russell från Terra Blues. För er som inte kunde närvara försäkrar värdinnorna oss om att det inte blir den sista! Festen där runt 300 personer deltog var en perfekt start på en härlig sommarsäsong i Marbella.
(Foto: Johnny Gates)


que paso club nordico 001 que paso club nordico 002 que paso club nordico 003 que paso club nordico 004 que paso club nordico 005

Jubileumsfest på Club Nórdico
Den 26 mars hade Club Nórdico en kombinerad påsk- och jubileumsfest. Det var väldigt många som var intresserade av detta så det blev fullt hus med drygt 70 personer som gästade festen. Stämningen var hög och det skrattades och sjöngs av hjätans lust.
Konferencier på festen var Alex Westin, som också var ansvarig ceremonimästare för hela tillställningen. Han visade bland annat bilder från klubbens 15 år. Det blev också en del uppträdande från B-A Johansson och Anders Römert som sketchade med Västgötska gubbar. B-A Johansson ledde också sången till ”Pomp and Circumstance March” med egen text. Till detta blev det både skålande, pratande och smällande av ballonger.
Menyn för kvällen bestod av en påsktallrik med allt från gravad lax till sill och därefter serverades småvarmt i form av köttbullar, prinskorv, pajer och janssons frestelse. Måltiden avslutades med tårta och kaffe med avec.
Mitt i allt som försiggick under festen hölls även lotterier med mycket fina priser som fina spritsorter och två tavlor som skänkts av en av målarkursens deltagare, Ingegerd Andersson.
Mottot för klubben kan leva vidare efter denna fest. ”Klubben där vi har roligare!”


que paso modevisning 001 que paso modevisning 002 que paso modevisning 003 que paso modevisning 004

Traditionsenlig modevisning med SWEA
Den 14 april höll SWEA sin årliga modevisning på hotell H10 i Nueva Andalucía. Modevisningen presenterade många av säsongens nyheter från Gunnel’s Fashion, Nina B samt många andra butiker på kusten. På catwalken kunde bland annat tandläkare Christina Radics ses som en av modellerna, som visade fram kläderna för de många mode fashionistas som hade samlats i publiken. Evenemanget ackompanjerades av fartfylld DJ-musik och det bjöds på cava samt tapas.

Traditionsenligt hölls även ett lotteri vari 800 lotter såldes och glada vinnare fick ta emot vinster från många generösa sponsorer. Efter modevisningen hälsades gästerna välkomna in bakom scen för att botanisera och shoppa loss bland alla de fina kläderna.

Under ledning av Charlotte Jones Sievers blev det hela en mycket lyckad dag, organiserad av Karin Acton, Karin Pimenta och Christina Hoffman Orlich.

que paso modevisning 005 que paso modevisning 006 que paso modevisning 007 que paso modevisning 008

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.