Redaktören tackar för sig

Redaktören tackar för sig

Den 1 september markerar slutet på ett nästan 30 år lågt professionellt samarbete. Helle Espensen tar steget och lämnar Norrbom Marketing, som Martin Norrbom nu fortsätter att driva vidare som ensam ägare.
”Helle har valt att sluta, vilket vi naturligtvis tycker är tråkigt, men samtidigt respekterar vi hennes val”, säger Martin Norrbom och fortsätter: ”Vi har haft ett fantastiskt samarbete i Norrbom Marketing. Vi har stått sida vid sida och tillsammans har vid skapat ett bra företag med Helle vid rodret för den redaktionella delen med våra tre magasin; En Sueco, La Danesa och Det Norske Magasinet. Nu blir det naturligtvis en utmaning att ersätta Helles ’vassa penna’ men jag kan garantera både läsare och annonsörer om att det kommer att vara ’business as usual’ med magasin av hög kvalitet i framtiden, som också kommer att bjuda på nya initiativ.”

 
”Jag är så stolt över Norrbom Marketing, våra tre månadsmagasin och den arbetsplats som vi har skapat, men jag lämnar inte ’min baby’ med vemod. Jag lämnar nu tryggt över min del av företaget till Martin, som kommer att driva vidare den in i en ny epok. Det har varit en härlig tid och ett spännande jobb där ingen dag varit en annan lik. Men nu behöver jag fördjupa mig i mitt andra arbete som BodyTalker. Jag ser fram emot att vidareutbilda mig i medvetenhetsarbetet, energimedicin och den fascinerande kvantvärlden, som jag riktigt väl funnit mig till rätta i. Min framtid är det intuitiva arbetet med djur och människor”, säger Helle Espensen.
 
Martin Norrbom och Helle Espensen grundade Norrbom Marketing tillsammans år 1989, och under årens lopp har de skapat och levererat förutom månadsmagasin även grafiska lösningar och marknadsföringsuppgifter, och de har dessutom utvecklat digitala plattformar för en internationell kundgrupp.
 
“Nu är det speciellt online-delen som utvecklas i hiskelig fart. Det gäller både marknadsföring och för medier. Det är spännande att få vara med. Våra månadsmagasin har funnits online sedan 2004, så det är ingenting nytt för oss, men det skapas hela tiden nya möjligheter för att möta läsarna digitalt. Och även om intresset för våra tryckta magasin inte på något sätt minskar så ska vi naturligtvis vara i bräschen med utvecklingen online också. Riktigt många nya läsare hittar nämligen artiklarna på magasinens hemsidor, via länkar från våra nyhetsmail eller på sociala medier”, förklarar Martin Norrbom.
 
”Jag kommer att bo kvar i området och kommer att hälsa på kontoret så ofta jag kan. Liksom en gammal cirkushäst kommer jag nog inte kunna låta bli… Det blir svårt att låta bli den löpande dialogen samt gemenskapen med teamet, men jag glädjer mig till att ta steget ut i det nya – mitt kvanthopp”, avslutar Helle Espensen.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.