La Liga-start med nytt Málaga-lag

La Liga-start med nytt Málaga-lag

Det finns mycket som gör La Liga-starten spännande för Málaga CF måndagen den 21 augusti kl. 22.00 på Estadio La Rosaleda i Málaga, där motståndarlaget är Eibar från Baskien.

Inte färre än åtta nya spelare har anslutit sig till tränare Michels trupp, efter att 13 har lämnat laget – slutat, sålts eller hyrts ut.
Toppnamn som målvakten Kameni, kaptenen Camacho, skyttekungen Sandro och stortalangen Fornals är borta.
Bland de nya finns argentinaren Cecchini från Buenos Aires, fransmannen Baysse från Nice, den spanska U 21-landslagsspelaren Gonzales från Sevilla och anfallaren Borja Baston, spanjor, inhyrd från engelska Swansea. Som målvakt står nu Roberto från Espanyol i Barcelona, som tidigare hade en fantastisk säsong i den grekiska storklubben Olympiacos.
Den nya truppen spelade tillsammans i såkallade testmatcher i Spanien och Tyskland och det blev en seger – i fredags La Liga-konkurrenten Villarreal i Cadiz.
”Den insatsen gör mig optimistisk”, säger Michel.
 
Biljetter till Eibar-matchen på måndag finns hos La Peña de Dinamarca:
kontakt@malaga-support.dk, info@malaga-support.dk, +34 617 700 424
 
MalagaCF2
 
MalagaCF3
 

{loadposition lapena}

Av Morten Møller

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.