Monteromero – personliga designbostäder

Monteromero – personliga designbostäder

På en kulle med utsikt över en av Costa del Sols trendigaste städer, La Cala DE Mijas, bygger det finska byggföretaget Kiomisu Partners den exklusiva urbanisationen Monteromero med fem villor. Som ledare för projektet står byggexperten Petri Käpynen, som har mer än 30 års erfarenhet av byggprojektledning i Spanien och som har satt ihop ett pålitligt team för ett fullservice och nyckelfärdigt erbjudande.
Monteromero riktar sig till köparen som söker efter ett personligt designhem med fantastisk utsikt. Områdesunderhåll garanterar att allting hålls snyggt liksom säkerhet, även om ägarna inte är hemma. Den höga A-klass energieffektiviteten erbjuder mycket hög boendekomfort och de gemensamma delarna i området samt poolerna är som pricken över i:t i förverkligande av drömbostaden.
+34 609 304 734, www.monteromero.com
Av Monteromero

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.