Roche Bobois – stilren design

Roche Bobois – stilren design

Roche Bobois är en av de ledande när det gäller kombinationen av individuell smak och ultratraditionella stilar. Roche Bobois fokuserar på estetisk inredning vari de traditionellt dragna linjerna används sida vid sida med geometriska former och det samma gäller hypermoderna detaljer med en klassisk touch eller formell inredning med fokus på avslappnad design. Hos Roche Bobois uppstår alltid nyskapande idéer som utvecklas till innovativ design. Roche Bobois Marbella bjuder alltid på många överraskningar och har de möbler som du behöver för att inreda ditt hem perfekt.
För inspiration och design är Roche Bobois i Marbella en butik som måste upplevas. Cecile Peyrard och hennes team bestående av professionella inredningsexperter står redo att hjälpa dig.
+34 952 77 78 58, www.roche-bobois.com/es-ES
Av Roche Bobois

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.