Spanien förlorar entreprenörer · Julio Iglesias har okänd son i Ojén · Guld till 102-åring i Málaga

Spanien förlorar entreprenörer · Julio Iglesias har okänd son i Ojén · Guld till 102-åring i Málaga

Spanien förlorar entreprenörer

Under juli och augusti har Spanien förlorat ca 36 000 momsregistrerade, vilket motsvarar 600 personer, som sagt upp sin licens som momsregistrerade. Det är en tråkig trend som naturligtvis orsakar bekymmer för föreningen för momsregistrerade (ATA). ”Första halvåret var historiskt bra men under de senaste månaderna har minskningen varit den värsta på tio år”, säger föreningens ordförande Lorenzo Amor, som uppmanar politikerna till att sätta igång alla de åtgärder som föreningen anser är nödvändiga för att främja intresset för att bli egenföretagare. ”Företagande är framtiden för Spanien för det blir allt färre fasta jobb med fasta löner. Därför måste villkoren och miljön för entreprenörer förbättras”, säger Lorenzo Amor i en intervju med dagstidningen SUR.

 
 
 
{loadposition google_native}
 

 

Julio Iglesias har okänd son i Ojén

Julio Iglesias har åtta barn, som nu kanske blir till nio. Den folkkära spanska sångaren ska nu upp i domstol då en person vid namn Javier Santos, från byn Ojén strax norr om Marbella, påstår att Julio Iglesias är hans far. En grupp detektiver letade för ett par år sedan efter DNA-prover från Julio Iglesias i och nära sångarens hem i Miami, och proverna visade tydligt, enkligt åklagaren, att Julio Iglesias har en hittills okänd son. Därför kommer faderskapsfrågan nu tas upp i domstol, trots att Julio Iglesias i över ett år har gjort allt som står i hans makt för att förskjuta och få fallet nedlagt.
På scenen har den kända sångaren dock inga problem. Efter två år med operationer och rehabilitering startar han nu en längre turné. Den 1 oktober uppträder han i Dubai varefter han ska vidare till Moskva och Kremmel.
 
 
 
{loadposition google}
 

 

Guld till 102-åring i Málaga

Han är veteranernas veteran under pågående VM i friidrott för veteraner som hålls i Málaga. 8 200 atleter från hela världen tävlar i flera olika grenar i flera olika åldersklasser, men 102-åriga Man Kaur från Indien har ingen konkurrens i sin klass. Han deltar i 100-meter löpning, kula och spjut, och i början av veckan säkrade han sig ytterligare en guldmedalj med ett kast på fem meter.
Den indiska atleten har sedan år 2010 rest jorden runt för att delta i veteranturneringar och tack vare idrotten och bra mat kan han fortfarande vara aktiv.
Veteran VM i friidrott hålls mellan den 4-16 september och det är första gången som Málaga står värd för mästerskapet.
 
 
{loadposition google_native}
 
 

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.