Inga snabba lösningar för coronaviruset

Inga snabba lösningar för coronaviruset

Antalet smittade i Spanien har nu rundat 2 000 fall. Strax över 70 procent av de drabbade befinner sig i Madrid, Baskien eller La Rioja. Därför har myndigheterna nu aktiviterat en nödplan för dessa tre områden. Denna innebär att alla skolor och utbildningsinstitut, museer samt teatrar i dessa områden stänger liksom att det införts förbud för folksamlingar med fler än 1 000 personer. Inom de kommande 8-10 dagarna hoppas sjuk- och hälsovården att man kommer att kunna se resultat av de nya restriktionerna.

Rapporterna från myndigheten de senaste dagarna är dock dystrare än tidigare. Man uppskattar att det kan komma att ta mellan 2-4 månader innan man får full kontroll över viruset. Dessutom erkänner man att coronaviruset kommer att påverka den spanska ekonomin.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.