Lokal tennisstjärna deltar i ATP 250 turneringen i Marbella

Lokal tennisstjärna deltar i ATP 250 turneringen i Marbella

Den lokala tennisstjärnan, Alejandro Davidovich, från Málaga, kommer att delta i ATP-turneringen AnyTech365 Andalucía Open, som hålls 4-11 april i Puente Romano Tennis Club i Marbella. 

Hans landsman, Pablo Andújar, som vann turneringen 2019, kommer också att delta. Davidovich, som för stunden rankas som nr. 51 i världen, har sagt att han är begeistrad över att spela i Málagaprovinsen och han har också uttryckt hopp om att fans skulle kunna delta i turneringen.

Davidovich hoppas kunna använda turneringen till att få sin karriär på rätt spår igen efter en svår start på året, då han inte kunnat delta i Australian Open, på grund av att han testades positiv för coronaviruset. Gällande Andújar så har han bekräftat att han inte bara kommer att delta i ATP-turneringen i Marbella, utan han kommer också att vara med i ATP Challenger-turneringen, som startar den 29 mars, på samma ställe. Veteranen har haft en bra start på året och nådde andra omgången i Australian Open. Denna prestation innebär att han just nu ligger på plats 57 på världsrankningslistan.

(Källa: Diario SUR)

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.