Lokal tennisstjärna deltar i ATP 250 turneringen i Marbella

Lokal tennisstjärna deltar i ATP 250 turneringen i Marbella

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Den lokala tennisstjärnan, Alejandro Davidovich, från Málaga, kommer att delta i ATP-turneringen AnyTech365 Andalucía Open, som hålls 4-11 april i Puente Romano Tennis Club i Marbella. 

Hans landsman, Pablo Andújar, som vann turneringen 2019, kommer också att delta. Davidovich, som för stunden rankas som nr. 51 i världen, har sagt att han är begeistrad över att spela i Málagaprovinsen och han har också uttryckt hopp om att fans skulle kunna delta i turneringen.

Davidovich hoppas kunna använda turneringen till att få sin karriär på rätt spår igen efter en svår start på året, då han inte kunnat delta i Australian Open, på grund av att han testades positiv för coronaviruset. Gällande Andújar så har han bekräftat att han inte bara kommer att delta i ATP-turneringen i Marbella, utan han kommer också att vara med i ATP Challenger-turneringen, som startar den 29 mars, på samma ställe. Veteranen har haft en bra start på året och nådde andra omgången i Australian Open. Denna prestation innebär att han just nu ligger på plats 57 på världsrankningslistan.

(Källa: Diario SUR)

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Kanske gillar du även

Sök på En Sueco