Málagas feria blir av

Málagas feria blir av

Allt pekar på att den stora ferian, Málagas stadsfest, kommer att att firas i år. Det blir dock inte som vanligt – men nästan. Kommunen har precis godkänt att det stora feriaområdet, precis i utkanten av staden, ska förberedas med de vanliga bodarna, attraktioner och matställen. Restriktioner med hänsyn till covid-19 kommer att ses speciellt på restaurangerna, men vilka restriktioner som ska gälla har ännu inte konkretiserats. Kommunen planerar även flera konserter på det stora feriaområdet.

Málagaferian firas i mitten av augusti, just när man i Spanien hoppas att 70 procent av befolkningen är vaccinerade och att landet då uppnår flockimmunitet. Dessutom ska allt firande under ferian ske utomhus, och med bestämda restriktioner, så kommunen uppskattar att projektet är realistiskt och kan genomföras ansvarsfullt. Å andra sidan förväntas det vara mindre aktivitet och färre människor i centrum av staden, där det traditionellt brukar samlas stora grupper med människor. Liksom med årets feria hoppas kommunen också kunna återöppna stadens loppmarknader i slutet av sommaren.

(Källa: MálagaHoy) 

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.